Deva Kurtalan, 'Tarıma Deva' politikasını anlattı!

Güncel 20.06.2021 - 20:21, Güncelleme: 20.06.2021 - 20:21 2703+ kez okundu.
 

Deva Kurtalan, 'Tarıma Deva' politikasını anlattı!

Deva Partisi Kurtalan İlçe Yönetimi çalışmalarına devam ediyor.
Partililer, genel merkezin başlatmış olduğu "Tarıma DEVA" politikası kapsamında Kurtalan hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan çiftçileri ziyarette bulunurken çiftçilerin dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. Partililerle sohbet eden çiftçiler, hayvancılıkla uğraşan çiftçiler hayvan yeminin pahalılığından yakınırken tarımla uğraşan çiftçiler de kuraklık nedeniyle ürün alamamaktan şikayet ettiler.DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna, çiftçinin kuraklık nedeniyle zor bir yıl geçirdiğini söyledi.Görüştükleri çiftçilerin artan girdiler karşısında zarar ettiğini vurgulayan Tuna,“Çiftçilerimiz yem, tohum, gübre ve mazot fiyatları nedeniyle para kazanamadıklarından dert yanıyorlar. Bu yıl yaşanan kuraklık nedeniyle de çiftçinin beli bükülmüş durumda. Partimizin "Tarıma DEVA" politikasını çiftçilerimize aktardık. İktidara geldiğimizde çiftçilerimize yapacağımız destekleri anlattık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi. 
Deva Partisi Kurtalan İlçe Yönetimi çalışmalarına devam ediyor.

Partililer, genel merkezin başlatmış olduğu "Tarıma DEVA" politikası kapsamında Kurtalan hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan çiftçileri ziyarette bulunurken çiftçilerin dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.
Partililerle sohbet eden çiftçiler, hayvancılıkla uğraşan çiftçiler hayvan yeminin pahalılığından yakınırken tarımla uğraşan çiftçiler de kuraklık nedeniyle ürün alamamaktan şikayet ettiler.
DEVA Partisi Kurtalan İlçe Başkanı Zakir Tuna, çiftçinin kuraklık nedeniyle zor bir yıl geçirdiğini söyledi.
Görüştükleri çiftçilerin artan girdiler karşısında zarar ettiğini vurgulayan Tuna,
“Çiftçilerimiz yem, tohum, gübre ve mazot fiyatları nedeniyle para kazanamadıklarından dert yanıyorlar. Bu yıl yaşanan kuraklık nedeniyle de çiftçinin beli bükülmüş durumda. Partimizin "Tarıma DEVA" politikasını çiftçilerimize aktardık. İktidara geldiğimizde çiftçilerimize yapacağımız destekleri anlattık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.