Dönem sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi

Güncel 29.01.2023 - 22:24, Güncelleme: 29.01.2023 - 22:24 2168+ kez okundu.
 

Dönem sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi

Kurtalan’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kurtalan Öğretmenevinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlkokul ve İlköğretim Dönem Sonu Değerlendirme toplantısı düzenlendi. Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat başkanlığında düzenlenen toplantıda öğrencilerin yarıyıl tatil sürecindeki eğitim ve kurs faaliyetleri, aile eğitimleri, köy ve yaşam merkezlerinin açılması, ücretsiz yemek uygulaması, Ortaöğretime ve Temel Eğitime kaydı olmayan çocukların tespitinde dikkat edilecek hususlar gibi gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlkokul ve İlköğretim okul müdürleri katıldı.
Kurtalan’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kurtalan Öğretmenevinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlkokul ve İlköğretim Dönem Sonu Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat başkanlığında düzenlenen toplantıda öğrencilerin yarıyıl tatil sürecindeki eğitim ve kurs faaliyetleri, aile eğitimleri, köy ve yaşam merkezlerinin açılması, ücretsiz yemek uygulaması, Ortaöğretime ve Temel Eğitime kaydı olmayan çocukların tespitinde dikkat edilecek hususlar gibi gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlkokul ve İlköğretim okul müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.