Edip’ten ilçedeki okullara ziyaret

Güncel 08.08.2022 - 10:41, Güncelleme: 08.08.2022 - 10:41 1375+ kez okundu.
 

Edip’ten ilçedeki okullara ziyaret

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ilçemizdeki okulları ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını yerinde görmek ve okullarda devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçemizi ziyaret etti. Ziyaretinde ilk olarak Kurtalan Anadolu Lisesini ziyaret eden Edip, burada yaz okulu kapsamında eğitim gören öğrencileri ile buluştu. Öğrenciler ile bir müddet sohbet eden Edip, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Edip, buradaki ziyaretin ardından yeni eğitim öğretim yılında ilk defa öğrenci alacak olan Kurtalan Fen Lisesi ziyaret edilerek yapılan hazırlık çalışmaları incelendi. Edip, daha sonra Kurtalan Ertuğrul Gazi İlkokulu, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu ve Kılıçlı Köyü Kanikervana Mezrası İlkokulunu ziyaret ederek okullardaki incelemeleri tamamlamasının ardından ziyaretini sonlandırdı.Edip’e Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve İlçe Millî Eğitim Şube müdürleri eşlik etti.
Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ilçemizdeki okulları ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını yerinde görmek ve okullarda devam eden çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçemizi ziyaret etti.
Ziyaretinde ilk olarak Kurtalan Anadolu Lisesini ziyaret eden Edip, burada yaz okulu kapsamında eğitim gören öğrencileri ile buluştu. Öğrenciler ile bir müddet sohbet eden Edip, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
Edip, buradaki ziyaretin ardından yeni eğitim öğretim yılında ilk defa öğrenci alacak olan Kurtalan Fen Lisesi ziyaret edilerek yapılan hazırlık çalışmaları incelendi.
Edip, daha sonra Kurtalan Ertuğrul Gazi İlkokulu, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu ve Kılıçlı Köyü Kanikervana Mezrası İlkokulunu ziyaret ederek okullardaki incelemeleri tamamlamasının ardından ziyaretini sonlandırdı.
Edip’e Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat ve İlçe Millî Eğitim Şube müdürleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.