Emniyet Müdürü Yeşilyurt göreve başladı

Güncel 25.10.2021 - 09:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 09:06 2487+ kez okundu.
 

Emniyet Müdürü Yeşilyurt göreve başladı

İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevinde iken Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Murat Yeşilyurt, görevine başladı.
Yeşilyurt, vatandaşların huzur ve güveni için 24 saat aralıksız görev yapacaklarını söyledi.Polis vatandaş iş birliğiyle en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayan Yeşilyurt, "Vatandaşlarımızın güvenliğini en üst seviyede tutmak için çalışacağız. Daha önceki görev yerlerimden edindiğim tecrübelerim ışığında çalışma arkadaşlarımla Kurtalan'a en iyi şekilde hizmet vereceğiz." dedi.İlçedeki huzur ve güven ortamının devamlılığını paydaş kurumlarla devam ettireceklerini anlatan Yeşilyurt, İlçe Emniyet Müdürlüğünün kapılarının her zaman vatandaşlara açık olacağını kaydetti. 
İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevinde iken Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Murat Yeşilyurt, görevine başladı.

Yeşilyurt, vatandaşların huzur ve güveni için 24 saat aralıksız görev yapacaklarını söyledi.
Polis vatandaş iş birliğiyle en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını vurgulayan Yeşilyurt, "Vatandaşlarımızın güvenliğini en üst seviyede tutmak için çalışacağız. Daha önceki görev yerlerimden edindiğim tecrübelerim ışığında çalışma arkadaşlarımla Kurtalan'a en iyi şekilde hizmet vereceğiz." dedi.
İlçedeki huzur ve güven ortamının devamlılığını paydaş kurumlarla devam ettireceklerini anlatan Yeşilyurt, İlçe Emniyet Müdürlüğünün kapılarının her zaman vatandaşlara açık olacağını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.