Engelliler unutulmadı

Güncel 05.12.2021 - 22:28, Güncelleme: 05.12.2021 - 22:28 1377+ kez okundu.
 

Engelliler unutulmadı

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Kapsamında engellilere yönelik etkinlik düzenlendi.
Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Kapsamında engellilere yönelik etkinlik düzenledi.İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte 4 engelliye tekerlekli sandalye ve çeşitli hediyeler verildi.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Çağlar Tekin etkinlikte yaptığı konuşmada, “Öncelikle unutulmamalıdır ki her birey bir engelli adayıdır. Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur. Sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün ülkemizdeki ve tüm dünyadaki engelliler için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum. Devletimizin sunduğu tüm imkânlarla engelli bireylerin ve ailelerinin yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum “ dedi.Tekin, etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenerek kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Kapsamında engellilere yönelik etkinlik düzenlendi.

Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Kapsamında engellilere yönelik etkinlik düzenledi.
İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte 4 engelliye tekerlekli sandalye ve çeşitli hediyeler verildi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Çağlar Tekin etkinlikte yaptığı konuşmada, “Öncelikle unutulmamalıdır ki her birey bir engelli adayıdır. Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur. Sosyal devlet anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün ülkemizdeki ve tüm dünyadaki engelliler için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum. Devletimizin sunduğu tüm imkânlarla engelli bireylerin ve ailelerinin yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum “ dedi.
Tekin, etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilenerek kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.