Eşi ile aynı kaderi paylaştı

Güncel 22.01.2023 - 21:08, Güncelleme: 22.01.2023 - 21:08 1504+ kez okundu.
 

Eşi ile aynı kaderi paylaştı

Batman’da köprüden çaya uçan otomobilde yaşamını yitiren Mehmet Naci Kılıç'ın (66), Siirt'te 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında da eşi Lalihan Kılıç'ı kaybettiği ortaya çıktı.
Beşiri ilçesi İkiköprü beldesinde, Abdurrahim Türksoy (70) yönetimindeki 56 AAJ 321 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak köprüden çaya uçtu. Kazada Abdurrahim Türksoy ve araçtaki Hayrettin Yiğiter (60), hayatını kaybetti. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ağır yaralı kaldırılan Mehmet Naci Kılıç da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölenlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarınca alınıp defnedildi. Mehmet Naci Kılıç'ın, 11 Ağustos 2020'de Siirt-Kurtalan yolu Başur mevkisinde, kullandığı 72 DA 606 plakalı hafif ticari aracıyla geçirdiği kazada, eşi Lalihan Kılıç'ı kaybettiği ortaya çıktı. Mehmet Naci Kılıç, eşinin de toprağa verildiği Şeyh Musa Mezarlığı'nda defnedildi. 
Batman’da köprüden çaya uçan otomobilde yaşamını yitiren Mehmet Naci Kılıç'ın (66), Siirt'te 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında da eşi Lalihan Kılıç'ı kaybettiği ortaya çıktı.

Beşiri ilçesi İkiköprü beldesinde, Abdurrahim Türksoy (70) yönetimindeki 56 AAJ 321 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak köprüden çaya uçtu. Kazada Abdurrahim Türksoy ve araçtaki Hayrettin Yiğiter (60), hayatını kaybetti. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ağır yaralı kaldırılan Mehmet Naci Kılıç da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölenlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarınca alınıp defnedildi.

Mehmet Naci Kılıç'ın, 11 Ağustos 2020'de Siirt-Kurtalan yolu Başur mevkisinde, kullandığı 72 DA 606 plakalı hafif ticari aracıyla geçirdiği kazada, eşi Lalihan Kılıç'ı kaybettiği ortaya çıktı. Mehmet Naci Kılıç, eşinin de toprağa verildiği Şeyh Musa Mezarlığı'nda defnedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.