Evi yanan vatandaş yardım bekliyor

Güncel 17.01.2021 - 19:12, Güncelleme: 17.01.2021 - 19:12 1355+ kez okundu.
 

Evi yanan vatandaş yardım bekliyor

Kurtalan ilçesinde evi yanan 34 yaşındaki Faysal Minaz, hayırseverlerin desteğini bekliyor.
Kurtalan Yenidoğan Mahallesi 711 sokakta ikamet eden Faysal Minaz’ın evinde, 13 Ocak’ta çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale geldi.Minaz, komşuların haber vermesi üzerine gelen Kurtalan Belediyesi itfaiye ekiplerince yangının söndürüldüğünü söyledi.Minaz, üç katlı babasına ait olan evin ikinci katında eşi ve çocuklarıyla ikamet ettiğini belirterek, "İşte olduğum sırada evimin oturma odasında çıkan yangında eşim ve çocuklarım canlarını son anda kurtarmışlar. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında evim kullanılmaz hale geldi. Yatacak battaniye ve yorganların yanı sıra tüm mutfak eşyalarımız tamamen yandı. 4 nüfuslu ailemle zorunlu olarak babamın evine yerleştik. Asgari ücretle bir mobilya üretim tesisinde çalışıyorum. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.
Kurtalan ilçesinde evi yanan 34 yaşındaki Faysal Minaz, hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Kurtalan Yenidoğan Mahallesi 711 sokakta ikamet eden Faysal Minaz’ın evinde, 13 Ocak’ta çıkan yangın sonucu evi kullanılmaz hale geldi.
Minaz, komşuların haber vermesi üzerine gelen Kurtalan Belediyesi itfaiye ekiplerince yangının söndürüldüğünü söyledi.
Minaz, üç katlı babasına ait olan evin ikinci katında eşi ve çocuklarıyla ikamet ettiğini belirterek,
"İşte olduğum sırada evimin oturma odasında çıkan yangında eşim ve çocuklarım canlarını son anda kurtarmışlar. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında evim kullanılmaz hale geldi. Yatacak battaniye ve yorganların yanı sıra tüm mutfak eşyalarımız tamamen yandı. 4 nüfuslu ailemle zorunlu olarak babamın evine yerleştik. Asgari ücretle bir mobilya üretim tesisinde çalışıyorum. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.