“Gaziler günü” kutlandı

Güncel 19.09.2021 - 19:41, Güncelleme: 19.09.2021 - 19:41 1719+ kez okundu.
 

“Gaziler günü” kutlandı

Kurtalan’da “19 Eylül Gaziler Günü” düzenlenen törenle kutlandı.
“19 Eylül Gaziler Günü” düzenlenen törenle kutlandı. Tören; Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ile Güvenlik Korucuları, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Çelenklerinin Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Jandarma Komutanılığı Personeli Jandarma Uzman Çavuş Bülent Baltacı tarafından yapıldı.Tören sonunda Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, gazileri makamında kabul ederek talep ve sorunlarını dinledi.Törene İlçe Cumhuriyet Savcısı Erhan Tezkorkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, Siyasi Parti Temsilcileri, daire müdürleri, STK temsilcileri ile Gaziler katıldı.
Kurtalan’da “19 Eylül Gaziler Günü” düzenlenen törenle kutlandı.

“19 Eylül Gaziler Günü” düzenlenen törenle kutlandı. Tören; Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ile Güvenlik Korucuları, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Çelenklerinin Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na sunulması ile başladı.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunması ile devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Jandarma Komutanılığı Personeli Jandarma Uzman Çavuş Bülent Baltacı tarafından yapıldı.
Tören sonunda Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin, gazileri makamında kabul ederek talep ve sorunlarını dinledi.
Törene İlçe Cumhuriyet Savcısı Erhan Tezkorkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, Siyasi Parti Temsilcileri, daire müdürleri, STK temsilcileri ile Gaziler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.