Güres Caddesinde ağaçlandırma çalışması yapıldı

Güncel 25.10.2021 - 08:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 08:56 1136+ kez okundu.
 

Güres Caddesinde ağaçlandırma çalışması yapıldı

Siirt'in Güres Caddesi'nde ağaçlandırma çalışması yapıldı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi iş birliğiyle peyzaj ekibi tarafından Güres Caddesinde ağaçlandırma yapıldı.Çalışma kapsamında caddeye 24 bitki türü ve yaklaşık 130 büyük boy ağaç dikilecek. Daha önce alanda bulunan kafelerin yerlerine süs havuzları ve ağaçlandırma yapılacak.Caddenin yeniden düzenlenerek, kasım ayında vatandaşların hizmetine sunulmasının planlandığı belirtildi.
Siirt'in Güres Caddesi'nde ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi iş birliğiyle peyzaj ekibi tarafından Güres Caddesinde ağaçlandırma yapıldı.
Çalışma kapsamında caddeye 24 bitki türü ve yaklaşık 130 büyük boy ağaç dikilecek. Daha önce alanda bulunan kafelerin yerlerine süs havuzları ve ağaçlandırma yapılacak.
Caddenin yeniden düzenlenerek, kasım ayında vatandaşların hizmetine sunulmasının planlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.