Karataş’tan 'Yerel Esnafa Sahip Çık' Çağrısı

Güncel 20.12.2020 - 19:40, Güncelleme: 20.12.2020 - 19:40 1131+ kez okundu.
 

Karataş’tan 'Yerel Esnafa Sahip Çık' Çağrısı

Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle olumsuz etkilenen yerel esnafa sahip çıkılması çağrısı yaptı.
Pandemi koşulları ve ekonomik sıkıntılarla birlikte esnafların da zor günler yaşadığını hatırlatan Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, küçük esnafın büyük market zincirleriyle rekabet edemez hale geldiğini belirtti.Pandemi sürecinin özellikle yerel esnafı olumsuz etkilediğine vurgu yapan Karataş, şunları kaydetti:"Bu süreçte Kurtalanlılar olarak alışverişlerimizi özellikle yerel firmalarımızdan yapmamız büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızın alışverişlerinde, vergisini Kurtalan’da ödeyen, istihdamını halkımızdan sağlayan, yatırımlarını şehrimize yapan yerel firmalarımızı tercih etmeleri konusunda halkımızdan hassasiyet bekliyoruz. Kurtalanlı firmalarımıza destek olmak, durma noktasındaki işlerini biraz olsun canlandırmak bizlerin görevidir. Unutulmamalıdır ki; bu zorlu süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız. İlçemizde istihdamın devamı, ekonominin yeniden toparlanması için yerel firmalarımızın bu süreçte yaşadığı zorluğu en aza indirgememiz lazım. Gün, dayanışma içerisinde olma günüdür. Gün ayakta kalma mücadelesi veren esnafımıza sahip çıkma günüdür." dedi. (Tayyip BİNAY)
Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle olumsuz etkilenen yerel esnafa sahip çıkılması çağrısı yaptı.

Pandemi koşulları ve ekonomik sıkıntılarla birlikte esnafların da zor günler yaşadığını hatırlatan Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, küçük esnafın büyük market zincirleriyle rekabet edemez hale geldiğini belirtti.
Pandemi sürecinin özellikle yerel esnafı olumsuz etkilediğine vurgu yapan Karataş, şunları kaydetti:
"Bu süreçte Kurtalanlılar olarak alışverişlerimizi özellikle yerel firmalarımızdan yapmamız büyük önem taşımaktadır.
Vatandaşlarımızın alışverişlerinde, vergisini Kurtalan’da ödeyen, istihdamını halkımızdan sağlayan, yatırımlarını şehrimize yapan yerel firmalarımızı tercih etmeleri konusunda halkımızdan hassasiyet bekliyoruz.
Kurtalanlı firmalarımıza destek olmak, durma noktasındaki işlerini biraz olsun canlandırmak bizlerin görevidir. Unutulmamalıdır ki; bu zorlu süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağız. İlçemizde istihdamın devamı, ekonominin yeniden toparlanması için yerel firmalarımızın bu süreçte yaşadığı zorluğu en aza indirgememiz lazım. Gün, dayanışma içerisinde olma günüdür. Gün ayakta kalma mücadelesi veren esnafımıza sahip çıkma günüdür." dedi. (Tayyip BİNAY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.