Kayabağlar’da spor tesisi açılışı yapıldı

Spor 20.06.2021 - 20:17, Güncelleme: 20.06.2021 - 20:17 1313+ kez okundu.
 

Kayabağlar’da spor tesisi açılışı yapıldı

Kayabağlar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı halı saha düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Kayabağlar halkının yararlanabilmesi amacıyla Kayabağlar Belediyesi’nce kazandırılan kapalı halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.Açılış törenine katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, kapalı halı sahanın belde halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.Kayabağlar belediye başkanı Salim Seven de yaptığı konuşmada, beldede yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Beldeye kazandırdıkları kapalı halı saha ile çocukları ve gençlerin modern tesiste spor yapabileceklerini belirten Seven, "Halkımızın isteklerini dinledik. Her bölgemizin ihtiyaçlarını tek tek tespit ettik. Amacımız tespit ettiğimiz bu ihtiyaçları kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak" dedi.Törene İl Genel Meclis üyesi Sayın Cahit Sevgili Ak Parti Kayabağlar Belde Başkanı Kamuran Sevgili muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Kayabağlar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı halı saha düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayabağlar halkının yararlanabilmesi amacıyla Kayabağlar Belediyesi’nce kazandırılan kapalı halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.
Açılış törenine katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, kapalı halı sahanın belde halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kayabağlar belediye başkanı Salim Seven de yaptığı konuşmada, beldede yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.
Beldeye kazandırdıkları kapalı halı saha ile çocukları ve gençlerin modern tesiste spor yapabileceklerini belirten Seven, "Halkımızın isteklerini dinledik. Her bölgemizin ihtiyaçlarını tek tek tespit ettik. Amacımız tespit ettiğimiz bu ihtiyaçları kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak" dedi.
Törene İl Genel Meclis üyesi Sayın Cahit Sevgili Ak Parti Kayabağlar Belde Başkanı Kamuran Sevgili muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.