Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

Güncel 24.05.2021 - 14:54, Güncelleme: 24.05.2021 - 14:54 2100+ kez okundu.
 

Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 yılı encümen seçimi yapıldı.
Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2021 Yılı Encümen Seçimi Kurtalan Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapıldı. Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın İhsan Emre Aydın başkanlığında gerçekleştirilen, İl Genel Meclis Üyeleri ile köy muhtarlarının oy kullandığı seçim sonucunda İl Genel Meclis Üyeleri Cahit Sevgili ve Faysal Ceylan ile Gürgöze Köyü Muhtarı Yüksel Karataş ve Kayalısu Köyü Muhtarı Hasan Bakır seçildi.
Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 yılı encümen seçimi yapıldı.

Kurtalan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2021 Yılı Encümen Seçimi Kurtalan Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapıldı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın İhsan Emre Aydın başkanlığında gerçekleştirilen, İl Genel Meclis Üyeleri ile köy muhtarlarının oy kullandığı seçim sonucunda İl Genel Meclis Üyeleri Cahit Sevgili ve Faysal Ceylan ile Gürgöze Köyü Muhtarı Yüksel Karataş ve Kayalısu Köyü Muhtarı Hasan Bakır seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.