Kültürspor'da hedef şampiyonluk

Spor 23.01.2022 - 17:08, Güncelleme: 23.01.2022 - 17:08 1805+ kez okundu.
 

Kültürspor'da hedef şampiyonluk

Kültürsporspor Teknik Direktörü Zeki Eroğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Siirt Amatör Ligi’nde mücadele eden Kültürspor’un teknik direktörü Zeki Eroğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.Takımın 19 puanla grubunda lider olduğunu belirten Eroğlu, takımına güveninin tam olduğunu söyledi.Takımın şampiyoluk hedefine odaklandığını kaydeden Eroğlu,“Son maçımızda Pervarispor’u 6-0 yenerek büyük bir moral kazandık. Sezonun ilk yarısını yenilgisiz ve gol yemeden kapatmak istiyoruz. Futbolcularımız ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Bu sezon Kültürspor’u Siirt amatör ligde şampiyon yapmak tek hedefimiz. Camiamıza şampiyonluğun çok yakışacağını düşünüyorum. Tüm Kurtalanlı hemşehrilerimi Kültürspor’a destek olmaya davet ediyorum” dedi.
Kültürsporspor Teknik Direktörü Zeki Eroğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Siirt Amatör Ligi’nde mücadele eden Kültürspor’un teknik direktörü Zeki Eroğlu, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Takımın 19 puanla grubunda lider olduğunu belirten Eroğlu, takımına güveninin tam olduğunu söyledi.
Takımın şampiyoluk hedefine odaklandığını kaydeden Eroğlu,
“Son maçımızda Pervarispor’u 6-0 yenerek büyük bir moral kazandık. Sezonun ilk yarısını yenilgisiz ve gol yemeden kapatmak istiyoruz. Futbolcularımız ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Bu sezon Kültürspor’u Siirt amatör ligde şampiyon yapmak tek hedefimiz. Camiamıza şampiyonluğun çok yakışacağını düşünüyorum. Tüm Kurtalanlı hemşehrilerimi Kültürspor’a destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.