USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Kurtalan-Batman Yolunun 2. Etabı Tamamlandı

Kurtalan-Batman Yolunun 2. Etabı Tamamlandı

Kurtalan-Batman Karayolu'nda yürütülen Duble Yol Projesi kapsamında, ikinci etap çalışmaları tamamlandı.

Şenköy Mevkisi ile Çayırlı Mevkisi arasındaki çalışmaların bitirilmesinin ardından, Çayırlı Köyü ile Kaynaklı Köyü arasındaki bölümde de yol yapım çalışmaları sona erdi. Bu süreçte yaklaşık 4 kilometrelik mesafede yürütülen zemin sertleştirme ve asfalt serimi tamamlanarak yol trafiğe açıldı. Çalışma süresince tek şerit olarak sağlanan trafik akışı, çift şeritli olarak devam edecek.

Yol yapımında asfaltlama işlemlerinin ardından, trafik çizgileri de çizilerek proje tamamlandı. Duble yolun bu kısmı araç trafiğine hazır hale getirildi.

Projenin Kurtalan'dan Batman istikametine uzanan diğer bölümleri için ise çalışmaların ne zaman başlayacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

(Eren ÇİFTLİK)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ