Kurtalan Fen Lisesine Yoğun İlgi

Güncel 19.07.2022 - 15:50, Güncelleme: 19.07.2022 - 15:50 2602+ kez okundu.
 

Kurtalan Fen Lisesine Yoğun İlgi

İlçemizde yeni açılan ve büyük bir heyecan uyandıran Fen Lisesine veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
2022 LGS başvuruları devam ederken bir çok öğrenci, tercih listesinin ilk sırasına Kurtalan Fen Lisesini yazdı. Yıllarca en iyi öğrencilerini Siirt ve Batman gibi illere göndermek zorunda kalan veliler, Fen Lisesinin açılmasıyla bu sıkıntıdan kurtulduklarını dile getirdiler. Sabahın erken saatlerinde çocuklarını Siirt'e göndermek zorunda kaldıklarını, özellikle kışın yollarda buzlanmadan dolayı korku yaşadıklarını belirten veliler, "Öğrencilerimizi Siirt’e gönderirken yüksek servis ücretleri ödemek zorunda kalıyorduk. Çocuklarımız neredeyse tüm zamanlarını yola harcıyorlardı. Yurtta kalan öğrenciler ise sağlamakta güçlük çekiyorlardı. Kurtalan Fen Lisesinin çok kaliteli bir okul olacağından eminiz. Çok iyi bir kadro kuruldu. Bu okulumuz kısa bir sürede puan olarak Siirt ve Batman'daki Fen Liseleriyle yarışacaktır. Kurtalan halkının bu okulumuza sahip çıkmalarını bekliyoruz."
İlçemizde yeni açılan ve büyük bir heyecan uyandıran Fen Lisesine veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

2022 LGS başvuruları devam ederken bir çok öğrenci, tercih listesinin ilk sırasına Kurtalan Fen Lisesini yazdı.
Yıllarca en iyi öğrencilerini Siirt ve Batman gibi illere göndermek zorunda kalan veliler, Fen Lisesinin açılmasıyla bu sıkıntıdan kurtulduklarını dile getirdiler.
Sabahın erken saatlerinde çocuklarını Siirt'e göndermek zorunda kaldıklarını, özellikle kışın yollarda buzlanmadan dolayı korku yaşadıklarını belirten veliler,
"Öğrencilerimizi Siirt’e gönderirken yüksek servis ücretleri ödemek zorunda kalıyorduk. Çocuklarımız neredeyse tüm zamanlarını yola harcıyorlardı. Yurtta kalan öğrenciler ise sağlamakta güçlük çekiyorlardı. Kurtalan Fen Lisesinin çok kaliteli bir okul olacağından eminiz. Çok iyi bir kadro kuruldu. Bu okulumuz kısa bir sürede puan olarak Siirt ve Batman'daki Fen Liseleriyle yarışacaktır. Kurtalan halkının bu okulumuza sahip çıkmalarını bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.