Kurtalan Kaymakamı Aydın'a plaket

Güncel 17.01.2021 - 19:09, Güncelleme: 17.01.2021 - 19:09 1684+ kez okundu.
 

Kurtalan Kaymakamı Aydın'a plaket

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'a ilçede yaptığı hizmetlerden ötürü sivil toplum kuruluş temsilcileri plaket verdi.
Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar, Kurtalan Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Arif Lale ve odaların yönetim kurulu üyeleri ile Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın'ı makamında ziyaret etti.Karataş, Aydın'ın ilçeye atandığı günden bu yana halkın hizmetkarı olduğunu, ilçe halkının yapılan hizmetlerden memnun olduğunu belirterek, "Kaymakam ve Belediye Başkan vekilimiz ilçeye hizmet etmek için gayret gösteriyor. Esnaf ve sanatkarı yalnız bırakmayan kaymakamımıza teşekkür ediyoruz." dedi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'a ilçede yaptığı hizmetlerden ötürü sivil toplum kuruluş temsilcileri plaket verdi.

Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar, Kurtalan Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Arif Lale ve odaların yönetim kurulu üyeleri ile Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın'ı makamında ziyaret etti.
Karataş, Aydın'ın ilçeye atandığı günden bu yana halkın hizmetkarı olduğunu, ilçe halkının yapılan hizmetlerden memnun olduğunu belirterek, "Kaymakam ve Belediye Başkan vekilimiz ilçeye hizmet etmek için gayret gösteriyor. Esnaf ve sanatkarı yalnız bırakmayan kaymakamımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.