Kurtalan Müftüsü Mehmet Nedim Yılmaz Batman’a atandı

Güncel 21.03.2021 - 22:34, Güncelleme: 21.03.2021 - 22:34 1660+ kez okundu.
 

Kurtalan Müftüsü Mehmet Nedim Yılmaz Batman’a atandı

Kurtalan Müftüsü Mehmet Nedim Yılmaz, Batman İl Müftü yardımcılığına atandı.
5 Yıl ilçede başarılı bir görev yürüten Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kararıyla Batman İl Müftü yardımcılığına atandı.Gazetemizi ziyaret eden Yılmaz, görev yaptığı süre içerisinde mesai arkadaşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Yılmaz, “Gönül rahatlığı ile Kurtalan’dan ayrılacağım. Allah hepinizden razı olsun. Eğer sizler üzerinde bir hakkım varsa ben haklarımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik diliyorum. Kurtalan halkının desteğini ve iyiliğini unutmayacağım.” dedi.
Kurtalan Müftüsü Mehmet Nedim Yılmaz, Batman İl Müftü yardımcılığına atandı.

5 Yıl ilçede başarılı bir görev yürüten Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kararıyla Batman İl Müftü yardımcılığına atandı.
Gazetemizi ziyaret eden Yılmaz, görev yaptığı süre içerisinde mesai arkadaşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti.
Yılmaz, “Gönül rahatlığı ile Kurtalan’dan ayrılacağım. Allah hepinizden razı olsun. Eğer sizler üzerinde bir hakkım varsa ben haklarımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik diliyorum. Kurtalan halkının desteğini ve iyiliğini unutmayacağım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.