Kurtalan Spor: 2 Yeşil Varto Spor: 3

Spor 27.11.2022 - 21:27, Güncelleme: 27.11.2022 - 21:27 1824+ kez okundu.
 

Kurtalan Spor: 2 Yeşil Varto Spor: 3

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, kendi sahasında konuk ettiği Yeşil Varto Spor’a 3-2 mağlup oldu.
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor kötü gidişatını sürdürüyor. Temsilcimiz, sahasında konuk ettiği Yeşil Varto Spor’a 3-2 mağlup oldu.Kurtalan şehir stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Kurtalanspor’un 1-0 yenilgisiyle başladı. İkinci yarıda iyi bir futbol sergileyen Kurtalanspor, attığı iki golle beraberliği yakalamasına rağmen karşılaşmanın son dakikalarında kalesinde gördüğü golle maçı 3-2 mağlup tamamladı.Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, takımın iyi bir futbol sergilemesine rağmen karşılaşmayı kazanamadığını söyledi.Kalecinin ilk yarıda talihsiz bir sakatlık nedeniyle oyun dışında kaldığını belirten Angün,“İlk yarıda iyi bir futbol sergileyemedik. İlk yarıda kalecimiz sakatlanarak oyun dışında kaldı. İkinci yarıda ise 2-2 beraberliği yakalamamıza rağmen son dakikada kalemizde gördüğümüz gol ile müsabakayı mağlup tamamladık. Futbolcularımıza ve 90 dakika boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.Grubunda 7 puanla 11. sırada yer alan Kurtalanspor, önümüzdeki hafta Yüksekova Belediyespor’a konuk olacak.
Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, kendi sahasında konuk ettiği Yeşil Varto Spor’a 3-2 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor kötü gidişatını sürdürüyor. Temsilcimiz, sahasında konuk ettiği Yeşil Varto Spor’a 3-2 mağlup oldu.
Kurtalan şehir stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Kurtalanspor’un 1-0 yenilgisiyle başladı. İkinci yarıda iyi bir futbol sergileyen Kurtalanspor, attığı iki golle beraberliği yakalamasına rağmen karşılaşmanın son dakikalarında kalesinde gördüğü golle maçı 3-2 mağlup tamamladı.
Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, takımın iyi bir futbol sergilemesine rağmen karşılaşmayı kazanamadığını söyledi.
Kalecinin ilk yarıda talihsiz bir sakatlık nedeniyle oyun dışında kaldığını belirten Angün,
“İlk yarıda iyi bir futbol sergileyemedik. İlk yarıda kalecimiz sakatlanarak oyun dışında kaldı. İkinci yarıda ise 2-2 beraberliği yakalamamıza rağmen son dakikada kalemizde gördüğümüz gol ile müsabakayı mağlup tamamladık. Futbolcularımıza ve 90 dakika boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Grubunda 7 puanla 11. sırada yer alan Kurtalanspor, önümüzdeki hafta Yüksekova Belediyespor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.