Kurtalan'a alternatif su hattı çalışmaları başladı

Güncel 10.09.2021 - 21:38, Güncelleme: 10.09.2021 - 21:38 1448+ kez okundu.
 

Kurtalan'a alternatif su hattı çalışmaları başladı

Kurtalan'da bulunan 13 mahallenin muhtarı ile su problemi konusunda toplantı yapan AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay, baraj gölünden Kurtalan'a su hattı çekilerek bu sorunu bitireceklerini söyledi.
DSİ ile çalışmalara başladıklarını aktaran Karaatay, "İlçemizde özellikle bu sene kuraklıktan dolayı ciddi su sorunu yaşanmaktadır. Bu sorun hepimizin sorunudur. Önümüzdeki Çarşamba günü DSİ şubeden gelecek heyetle fizibilite çalışmaları için incelemeler yapılacak. Bu sorunu kesinlikle çözmek için hep bilikte mücadele ederek başarılı olacağız." dedi. Baraj gölü üzerinden arıtma tesisleri aracılığıyla Kurtalan'a gelecek su hattı ile ilçemizdeki bu sorunu ortadan kaldırmak için tüm imkânları zorlayacaklarını aktaran Karaatay, bu sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi. Muhtarlar adına söz alan Garzan Mahallesi Muhtarı Emrullah Akkurt da yapılacak çalışmalardan dolayı umutlu olduklarını ve bu konuda birlikte hareket ederek gerekli desteği vereceklerini dile getirdi. Öte yandan Sümer Mahallesi Muhtarı Rakip Taşkıran da mahallelerindeki derenin ıslah edilmesi için gelecek DSİ heyetine talebi ileteceklerini belirtti.
Kurtalan'da bulunan 13 mahallenin muhtarı ile su problemi konusunda toplantı yapan AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay, baraj gölünden Kurtalan'a su hattı çekilerek bu sorunu bitireceklerini söyledi.

DSİ ile çalışmalara başladıklarını aktaran Karaatay, "İlçemizde özellikle bu sene kuraklıktan dolayı ciddi su sorunu yaşanmaktadır. Bu sorun hepimizin sorunudur. Önümüzdeki Çarşamba günü DSİ şubeden gelecek heyetle fizibilite çalışmaları için incelemeler yapılacak.
Bu sorunu kesinlikle çözmek için hep bilikte mücadele ederek başarılı olacağız." dedi. Baraj gölü üzerinden arıtma tesisleri aracılığıyla Kurtalan'a gelecek su hattı ile ilçemizdeki bu sorunu ortadan kaldırmak için tüm imkânları zorlayacaklarını aktaran Karaatay, bu sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi. Muhtarlar adına söz alan Garzan Mahallesi Muhtarı Emrullah Akkurt da yapılacak çalışmalardan dolayı umutlu olduklarını ve bu konuda birlikte hareket ederek gerekli desteği vereceklerini dile getirdi. Öte yandan Sümer Mahallesi Muhtarı Rakip Taşkıran da mahallelerindeki derenin ıslah edilmesi için gelecek DSİ heyetine talebi ileteceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.