Kurtalan’a Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu açılıyor

Güncel 29.08.2021 - 18:09, Güncelleme: 29.08.2021 - 18:09 2588+ kez okundu.
 

Kurtalan’a Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosu açılıyor

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Siirt Emniyet Müdürü Halit Yılmaz, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosunun açılacağını söyledi.
Siirt Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.Siirt Polisevi bahçesinde düzenlenen programda konuşan Yılmaz, basın ile koordineli çalışmalara vurgu yaparak, sorunların çözümünde birlikte hareket edeceklerini belirtti.Uyuşturucu ile mücadelede başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü dile getiren Yılmaz, uyuşturucuya yönelik mücadelenin artmasıyla bu maddeye erişimin zorlaştığı ve kullanımının azaldığını, uyuşturucunun zararları konusunda ilgili kurumlarla ailelere yönelik kapsamlı çalışmalar yapılacağını da söyledi.Siirt’in en büyük ilçesi olan Kurtalan’da da uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Yılmaz, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosunun açılacağını söyledi.Yılmaz, hırsızlık olayları ve kentin huzurunu bozan tüm sorunlarla yakından ilgilendiklerini, el birliğiyle üstesinden geleceklerini aktardı. 
Basın mensuplarıyla bir araya gelen Siirt Emniyet Müdürü Halit Yılmaz, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosunun açılacağını söyledi.

Siirt Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Siirt Polisevi bahçesinde düzenlenen programda konuşan Yılmaz, basın ile koordineli çalışmalara vurgu yaparak, sorunların çözümünde birlikte hareket edeceklerini belirtti.
Uyuşturucu ile mücadelede başlatılan çalışmaların sürdürüldüğünü dile getiren Yılmaz, uyuşturucuya yönelik mücadelenin artmasıyla bu maddeye erişimin zorlaştığı ve kullanımının azaldığını, uyuşturucunun zararları konusunda ilgili kurumlarla ailelere yönelik kapsamlı çalışmalar yapılacağını da söyledi.
Siirt’in en büyük ilçesi olan Kurtalan’da da uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Yılmaz, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Narkotik Suçlarla Mücadele Bürosunun açılacağını söyledi.
Yılmaz, hırsızlık olayları ve kentin huzurunu bozan tüm sorunlarla yakından ilgilendiklerini, el birliğiyle üstesinden geleceklerini aktardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.