Kurtalan’da Ekmeğe Zam

Güncel 19.06.2022 - 19:42, Güncelleme: 19.06.2022 - 19:42 1752+ kez okundu.
 

Kurtalan’da Ekmeğe Zam

Kurtalan’da 200 gram ekmeğin fiyatı 3,5 liraya çıkarıldı.
Birçok gıda maddesinde artan maliyetlerden sonra ekmek fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı.Fırıncı esnafının zam talebini Siirt Odalar Birliği’ne iletmesinin ardından ilgili komisyon kararıyla Siirt ve ilçelerinde 200 gram ekmeğin fiyatı 3,5 liraya çıkarıldı.Daha önce 2,5 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1 lira arttırıldı gramajı ise değiştirilmedi.Öte yandan Batman ve Diyarbakır’da ekmeğin fiyatının 3 lira olarak belirlendiği, Siirt’in komşu iller arasında en pahalı ekmek fiyatıyla lider olduğu öğrenildi.
Kurtalan’da 200 gram ekmeğin fiyatı 3,5 liraya çıkarıldı.

Birçok gıda maddesinde artan maliyetlerden sonra ekmek fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı.
Fırıncı esnafının zam talebini Siirt Odalar Birliği’ne iletmesinin ardından ilgili komisyon kararıyla Siirt ve ilçelerinde 200 gram ekmeğin fiyatı 3,5 liraya çıkarıldı.
Daha önce 2,5 liraya satılan 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1 lira arttırıldı gramajı ise değiştirilmedi.
Öte yandan Batman ve Diyarbakır’da ekmeğin fiyatının 3 lira olarak belirlendiği, Siirt’in komşu iller arasında en pahalı ekmek fiyatıyla lider olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.