Kurtalan’ın ilk fotoğraf çekim platformu hizmete açıldı

Güncel 15.01.2023 - 23:02, Güncelleme: 15.01.2023 - 23:02 2392+ kez okundu.
 

Kurtalan’ın ilk fotoğraf çekim platformu hizmete açıldı

Kurtalan’da bir ilk olan kapalı alan fotoğraf çekim platformu ve düğün organizasyon şirketi hizmete açıldı. Platformda çekilen birbirinden güzel fotoğraflarla gelin ve damat adayları en özel anlarını ölümsüzleştirecek.
Eski Öğretmenevi karşısında açılan Elkan Çekim Platformu ve düğün organizasyon şirketi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Deva Partisi Kurtalan ilçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Kurtalan ilçe Başkanı Hikmet Deryalar, Kızılay Kurtalan Şube Başkanı Tacettin Lale ve çok sayıda davetli katıldı. Platformu ilçeye kazandıran ve yıllardır Kurtalan’da fotoğrafçılık mesleğini sürdüren Elkan Özekinci, gelin ve damatların özel günlerinde artık Siirt, Batman ve çevre illere gitmelerine gerek kalmadığını söyledi. Kurtalan halkına hizmet verdiğinden dolayı gururlu olduğunu aktaran Özekinci, “İlçemizde büyük eksikliğini hissettiğimiz çekim platformunu açtık. Düğün, nişan, sünnet gibi törenlerde fotoğraf çekimi yapacağımız çekim platformumuzu halkımızın hizmetine sunduk. Tüm halkımızı platformumuzu görmeye davet ediyorum” dedi.
Kurtalan’da bir ilk olan kapalı alan fotoğraf çekim platformu ve düğün organizasyon şirketi hizmete açıldı. Platformda çekilen birbirinden güzel fotoğraflarla gelin ve damat adayları en özel anlarını ölümsüzleştirecek.

Eski Öğretmenevi karşısında açılan Elkan Çekim Platformu ve düğün organizasyon şirketi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Deva Partisi Kurtalan ilçe Başkanı Mehmet Zakir Tuna, Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Kurtalan ilçe Başkanı Hikmet Deryalar, Kızılay Kurtalan Şube Başkanı Tacettin Lale ve çok sayıda davetli katıldı.

Platformu ilçeye kazandıran ve yıllardır Kurtalan’da fotoğrafçılık mesleğini sürdüren Elkan Özekinci, gelin ve damatların özel günlerinde artık Siirt, Batman ve çevre illere gitmelerine gerek kalmadığını söyledi.

Kurtalan halkına hizmet verdiğinden dolayı gururlu olduğunu aktaran Özekinci,

“İlçemizde büyük eksikliğini hissettiğimiz çekim platformunu açtık. Düğün, nişan, sünnet gibi törenlerde fotoğraf çekimi yapacağımız çekim platformumuzu halkımızın hizmetine sunduk. Tüm halkımızı platformumuzu görmeye davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.