Kurtalanlı öğrenciler dengbejlerle bir araya geldi

Güncel 21.04.2021 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 09:34 2522+ kez okundu.
 

Kurtalanlı öğrenciler dengbejlerle bir araya geldi

Siirt'in Kurtalan ilçesinde öğrenciler, E-Twinning Projesi Kapsamında bölgedeki dengbejler ile bir araya geldi.
Kurtalan Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrenciler tarafından "Gökle Toprak Arasında Bir Ahenktir Müzik” e-Twinning Projesi kapsamında bölgede bulunan dengbejlerin sanatlarını icra ettikleri Diyarbakır Dengbej Evinde dengbejlerle bir araya gelerek röportaj yaptı. Bölgedeki önemli bir kültürel geçmişe sahip olan dengbejlik sanatına dikkat çekmek amacıyla yürütülen çalışmalarda öğretmen ve öğrencilerinin kendi imkanlarıyla çektikleri görüntüler, izleyicilerin beğenisine sunuluyor.
Siirt'in Kurtalan ilçesinde öğrenciler, E-Twinning Projesi Kapsamında bölgedeki dengbejler ile bir araya geldi.

Kurtalan Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrenciler tarafından "Gökle Toprak Arasında Bir Ahenktir Müzik” e-Twinning Projesi kapsamında bölgede bulunan dengbejlerin sanatlarını icra ettikleri Diyarbakır Dengbej Evinde dengbejlerle bir araya gelerek röportaj yaptı.

Bölgedeki önemli bir kültürel geçmişe sahip olan dengbejlik sanatına dikkat çekmek amacıyla yürütülen çalışmalarda öğretmen ve öğrencilerinin kendi imkanlarıyla çektikleri görüntüler, izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.