Kurtalanspor: 0 Mazıdağı Fosfatspor: 0

Spor 29.01.2023 - 22:15, Güncelleme: 29.01.2023 - 22:15 2747+ kez okundu.
 

Kurtalanspor: 0 Mazıdağı Fosfatspor: 0

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, kendi sahasında konuk ettiği Mazıdağı Fosfatspor ile 0-0 berabere kaldı.
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Kurtalanspor ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Mazıdağı Fosfatspor ile 0-0 berabere kaldı. Kurtalan Şehir Stadında oynanan karşılaşma konuk ekibin vuruşuyla başladı. 90 dakika boyunca Lider Mazıdağı Fosfatspor’a karşı iyi bir futbol sergileyen Kurtalanspor, geliştirdiği atakları gole çeviremedi. Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, takımın ikinci yarının ilk maçında 1 puan alarak iyi bir başlangıç yaptığını söyledi. Kurtalanspor’un oynadığı futbol ile göz doldurduğunu belirten Angün, “Takımımız lider Mazıdağı Fosfatspor karşısında çok iyi bir futbol sergiledi. Çok güzel ataklar geliştirmemize rağmen golü bulamadık. Kadromuza kattığımız 7 futbolcumuzun uyum sağlaması ile birlikte önümüzdeki haftalarda takımımızın daha iyi bir yere geleceğine inanıyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Kurtalanspor taraftarlarına teşekkür ediyorum” dedi. Kurtalanspor önümüzdeki hafta Çınar Belediyesi Spor’a konuk olacak.  
Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, kendi sahasında konuk ettiği Mazıdağı Fosfatspor ile 0-0 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Kurtalanspor ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Mazıdağı Fosfatspor ile 0-0 berabere kaldı.

Kurtalan Şehir Stadında oynanan karşılaşma konuk ekibin vuruşuyla başladı. 90 dakika boyunca Lider Mazıdağı Fosfatspor’a karşı iyi bir futbol sergileyen Kurtalanspor, geliştirdiği atakları gole çeviremedi.

Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, takımın ikinci yarının ilk maçında 1 puan alarak iyi bir başlangıç yaptığını söyledi.

Kurtalanspor’un oynadığı futbol ile göz doldurduğunu belirten Angün,

“Takımımız lider Mazıdağı Fosfatspor karşısında çok iyi bir futbol sergiledi. Çok güzel ataklar geliştirmemize rağmen golü bulamadık. Kadromuza kattığımız 7 futbolcumuzun uyum sağlaması ile birlikte önümüzdeki haftalarda takımımızın daha iyi bir yere geleceğine inanıyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Kurtalanspor taraftarlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Kurtalanspor önümüzdeki hafta Çınar Belediyesi Spor’a konuk olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.