Kurtalanspor bağış kampanyası başlattı

Spor 25.09.2022 - 21:45, Güncelleme: 25.09.2022 - 21:45 2417+ kez okundu.
 

Kurtalanspor bağış kampanyası başlattı

Kurtalanspor Kulübü, takıma maddi destek sağlanması amacıyla bağış kampanyası başlattı.
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Kurtalanspor yeni sezona kısa süre kala takımı ayakta tutabilmek için bağış kampanyası başlattı.Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün yaptığı açıklamada, takımın lige katılabilmesi için desteğe ihtiyacı olduğu söyledi.Kurtalanlı sporseverlerden destek beklediklerini belirten Angün,“Öncelikle bu zor şartlarda bizlere destek veren değerli Kurtalanlı sporseverlerimize, yönetime girip bizleri yalnız bırakmayan değerli yönetici arkadaşlarıma duruşlarından ötürü teşekkür ediyorum. Taraftar ve yönetim bir olup birlikte başaracağız inşallah. Kurtalansporumuzun tarih olmasına izin vermeyeceğiz.Lige kendi gençlerimizle katılacağız. Maddi duruma göre bir kaç transfer olabilir. Toparlanıp hemen takımı idmanlara çıkaracağız. Lige az bir süre kaldığından maddi anlamda zor ve sancılı bir süreçten geçiyoruz. 10 günlük kısa sürede takımı hazırlayıp, sezona yetiştirmeye çalışacağız. Yardım kampanyaları düzenleyeceğiz. Herkesin kapısına gideceğiz. Bütün herkesten ricamızdır, bu takıma sahip çıkalım herkes bir yerden tutsun ki Kurtalanspor’umuz çok yaşasın. Eğer ki maddi destek gelmezse maalesef takım lige katılamayacak. Lige katılmak İçin herkesin, kısa sürede maddi anlamda destek vermesi lazım. Ayrıca takımı sahiplenmek isteyen varsa yönetim olarak takımı devretmeye hazırız. Daha önce pes etmediğimiz gibi yine de pes etmeyeceğiz. Kurtalanspor için mücadelemizi vereceğiz. İmkanlar doğrultusunda lige katılıp, katılmayacağımız konusunda, son güne kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki onurlu Kurtalansporlu iş insanlarımız veya büyüklerimiz bu takıma sahip çıkacaktır” denildi.
Kurtalanspor Kulübü, takıma maddi destek sağlanması amacıyla bağış kampanyası başlattı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Kurtalanspor yeni sezona kısa süre kala takımı ayakta tutabilmek için bağış kampanyası başlattı.
Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün yaptığı açıklamada, takımın lige katılabilmesi için desteğe ihtiyacı olduğu söyledi.
Kurtalanlı sporseverlerden destek beklediklerini belirten Angün,
“Öncelikle bu zor şartlarda bizlere destek veren değerli Kurtalanlı sporseverlerimize, yönetime girip bizleri yalnız bırakmayan değerli yönetici arkadaşlarıma duruşlarından ötürü teşekkür ediyorum. Taraftar ve yönetim bir olup birlikte başaracağız inşallah. Kurtalansporumuzun tarih olmasına izin vermeyeceğiz.
Lige kendi gençlerimizle katılacağız. Maddi duruma göre bir kaç transfer olabilir. Toparlanıp hemen takımı idmanlara çıkaracağız. Lige az bir süre kaldığından maddi anlamda zor ve sancılı bir süreçten geçiyoruz. 10 günlük kısa sürede takımı hazırlayıp, sezona yetiştirmeye çalışacağız. Yardım kampanyaları düzenleyeceğiz. Herkesin kapısına gideceğiz. Bütün herkesten ricamızdır, bu takıma sahip çıkalım herkes bir yerden tutsun ki Kurtalanspor’umuz çok yaşasın. Eğer ki maddi destek gelmezse maalesef takım lige katılamayacak. Lige katılmak İçin herkesin, kısa sürede maddi anlamda destek vermesi lazım. Ayrıca takımı sahiplenmek isteyen varsa yönetim olarak takımı devretmeye hazırız. Daha önce pes etmediğimiz gibi yine de pes etmeyeceğiz. Kurtalanspor için mücadelemizi vereceğiz. İmkanlar doğrultusunda lige katılıp, katılmayacağımız konusunda, son güne kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki onurlu Kurtalansporlu iş insanlarımız veya büyüklerimiz bu takıma sahip çıkacaktır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.