Kurtalanspor çeyrek finalde elendi

Spor 05.07.2021 - 07:22, Güncelleme: 05.07.2021 - 07:22 1768+ kez okundu.
 

Kurtalanspor çeyrek finalde elendi

Bölgesel Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, 3. Lige yükselme çeyrek final karşılaşmasında Iğdırspor’a 3-1 yenilerek elendi.
Grubunu lider tamamlayan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, 3. Lige yükselme çeyrek final karşılaşmasında Iğdırspor’a 3-1 yenilerek elendi.Bingöl Şehir stadında oynanan karşılaşmada geliştirdiği atakları gole çeviremeyen Kurtalanspor, Iğdırspor’a 3-1 yenilerek taraftarlarını üzüntüye boğdu. Kurtalanspor Başkanı Fırat Angün, çeyrek finalde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.Kulübün maddi imkansızlıklara rağmen büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayan Angün,“Yaklaşık 5 aydan beri büyük emekler vererek, özveriyle hazırlandığımız 3 lig mücadelemizi, çeyrek finalde kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. İlçemizdeki iş adamlarına defalarca çağrı yapmamıza rağmen yeterli destek maalesef ki sağlanmadı. 3. Lige çıkmak için büyük bir fırsatı kaybettik. Bu zor süreçte büyük bir özveriyle, kısıtlı imkanlara rağmen, canla başla çalışan teknik heyet ve tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Böyle bir ekibe sahip olduğum için şanslıyım. Her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Bu süreçte herkesten helallik istiyorum.” İfadelerini kullandı.
Bölgesel Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, 3. Lige yükselme çeyrek final karşılaşmasında Iğdırspor’a 3-1 yenilerek elendi.

Grubunu lider tamamlayan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, 3. Lige yükselme çeyrek final karşılaşmasında Iğdırspor’a 3-1 yenilerek elendi.
Bingöl Şehir stadında oynanan karşılaşmada geliştirdiği atakları gole çeviremeyen Kurtalanspor, Iğdırspor’a 3-1 yenilerek taraftarlarını üzüntüye boğdu.
Kurtalanspor Başkanı Fırat Angün, çeyrek finalde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.
Kulübün maddi imkansızlıklara rağmen büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayan Angün,
“Yaklaşık 5 aydan beri büyük emekler vererek, özveriyle hazırlandığımız 3 lig mücadelemizi, çeyrek finalde kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. İlçemizdeki iş adamlarına defalarca çağrı yapmamıza rağmen yeterli destek maalesef ki sağlanmadı. 3. Lige çıkmak için büyük bir fırsatı kaybettik. Bu zor süreçte büyük bir özveriyle, kısıtlı imkanlara rağmen, canla başla çalışan teknik heyet ve tüm futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Böyle bir ekibe sahip olduğum için şanslıyım. Her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Bu süreçte herkesten helallik istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.