Kurtalanspor destek bekliyor

Spor 24.01.2021 - 21:16, Güncelleme: 24.01.2021 - 21:16 2507+ kez okundu.
 

Kurtalanspor destek bekliyor

Kurtalan’ı bölgesel Amatör Ligin’de temsil eden Kurtalanspor maddi güçlükler nedeniyle zor günler geçiriyor.
Siirt Amatör liginden, Bölgesel Amatör lige yükselen Kurtalanspor, maddi sıkıntılar ve ilgisizlik nedeniyle zor günler geçiriyor.Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün, takımı kendi imkanlarıyla ayakta tuttuklarını söyledi.İlçe halkının ilgisizliğinden yakınan Angün şunları kaydetti,“Tarihi bir görev üstelenerek uzun yıllar sonra büyük bir özveri ile takımı bal ligine çıkarttık. 3.lige kenetlendiğimiz bu dönemde 3-4 aydır her kesimin kapısını çalarak takıma sponsor veya katkı sunmaları için rica ettik. Kurtalanspor güzide ilçemizin tek sosyal aktivitesi, heyecanımız ve çocuklarımızın hayalidir. Kurtalanspor bu fırsatı yakalamışken herkesi katkıda bulunmaya davet ediyorum aksi takdirde bu tarihi fırsat kaçacak ve takım yine amatör lige talim edecektir. Lakin tüm bu çaba ve çağrılarımıza rağmen şu ana kadar herhangi bir destek gelmedi. Kurtalanlıyım diyen herkes bu takıma sahip çıkmalıdır. Bu bir kaç kişiyle olacak bir iş değildir. O nedenle herkesin bu takıma sahip çıkması lazım ki bir an evvel takımı toparlayıp lige hazır hale gelmeliyiz.” dedi.“TAKIMINA SAHİP ÇIK” KAMPANYASI DÜZENLENECEK25 Ocak Pazartesi günü saat 21.00’de kulübün sosyal medya hesabında “Takımına Sahip Çık” sloganıyla destek gecesi düzenleyeceklerini aktaran Angün,“Takıma destek olmak isteyen tüm Kurtalan halkı ve İş adamlarımıza destek çağrısında bulunuyoruz. Gelin takımımızı güçlendirerek 3. Lige çıkarmak için hep birlikte destek olalım. Takımımıza sponsor olacak veya destek verebilecek iş adamlarına ihtiyacımız var. Şimdiden verilen destekler için teşekkür ediyorum.” dedi.
Kurtalan’ı bölgesel Amatör Ligin’de temsil eden Kurtalanspor maddi güçlükler nedeniyle zor günler geçiriyor.

Siirt Amatör liginden, Bölgesel Amatör lige yükselen Kurtalanspor, maddi sıkıntılar ve ilgisizlik nedeniyle zor günler geçiriyor.
Kurtalanspor Kulüp başkanı Fırat Angün, takımı kendi imkanlarıyla ayakta tuttuklarını söyledi.
İlçe halkının ilgisizliğinden yakınan Angün şunları kaydetti,“Tarihi bir görev üstelenerek uzun yıllar sonra büyük bir özveri ile takımı bal ligine çıkarttık. 3.lige kenetlendiğimiz bu dönemde 3-4 aydır her kesimin kapısını çalarak takıma sponsor veya katkı sunmaları için rica ettik. Kurtalanspor güzide ilçemizin tek sosyal aktivitesi, heyecanımız ve çocuklarımızın hayalidir. Kurtalanspor bu fırsatı yakalamışken herkesi katkıda bulunmaya davet ediyorum aksi takdirde bu tarihi fırsat kaçacak ve takım yine amatör lige talim edecektir.
Lakin tüm bu çaba ve çağrılarımıza rağmen şu ana kadar herhangi bir destek gelmedi. Kurtalanlıyım diyen herkes bu takıma sahip çıkmalıdır. Bu bir kaç kişiyle olacak bir iş değildir. O nedenle herkesin bu takıma sahip çıkması lazım ki bir an evvel takımı toparlayıp lige hazır hale gelmeliyiz.” dedi.
“TAKIMINA SAHİP ÇIK”
KAMPANYASI DÜZENLENECEK
25 Ocak Pazartesi günü saat 21.00’de kulübün sosyal medya hesabında “Takımına Sahip Çık” sloganıyla destek gecesi düzenleyeceklerini aktaran Angün,
“Takıma destek olmak isteyen tüm Kurtalan halkı ve İş adamlarımıza destek çağrısında bulunuyoruz. Gelin takımımızı güçlendirerek 3. Lige çıkarmak için hep birlikte destek olalım. Takımımıza sponsor olacak veya destek verebilecek iş adamlarına ihtiyacımız var. Şimdiden verilen destekler için teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.