Kurtalanspor Güroymak’a konuk olacak

Güncel 20.06.2021 - 20:18, Güncelleme: 20.06.2021 - 20:18 1822+ kez okundu.
 

Kurtalanspor Güroymak’a konuk olacak

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, önümüzdeki hafta, Güroymakspor’a konuk olacak.
Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, önümüzdeki çarşamba günü Güroymakspor’a konuk oluyor.Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, geçtiğimiz hafta Silopispor’un maçında çıkan olaylarda 11 futbolcularının rapor aldığını söyledi.Silopispor’un sporcu, taraftar ve yöneticilerinin linç girişimine maruz kaldıklarını anlatan Angün,“Geçtiğimiz hafta futbol tarihine kara bir leke olarak girecek olaylar yaşandı. Konuk olduğumuz ve kardeş bildiğimiz Silopispor’un sahasında adeta linç girişimine maruz kaldık. Sahaya alınmaları yasak olan taraftarların da desteğiyle Silopispor futbolcu ve yöneticilerin saldırısına uğradık. 11 futbolcumuz çeşitli yerlerinden yaralandı. Futbol Federasyonu’na yaşanan olaylara ilişkin belge ve görüntüleri ulaştıracağız. Darp edilen futbolcularımızın da darp raporlarını federasyona sunacağız. Umuyorum ki futbola yakışmayan bu tür görüntüler bir daha yaşanmaz. Onların yerine biz utandık.” dedi.Kurtalanspor’un başarısı için büyük çaba sarf ettiklerini aktaran Angün,“Önümüzde Güroymakspor maçı var. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Güroymakspor karşılaşmasını kazanarak yolumuza devam etmektir. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 
Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, önümüzdeki hafta, Güroymakspor’a konuk olacak.

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, önümüzdeki çarşamba günü Güroymakspor’a konuk oluyor.
Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, geçtiğimiz hafta Silopispor’un maçında çıkan olaylarda 11 futbolcularının rapor aldığını söyledi.
Silopispor’un sporcu, taraftar ve yöneticilerinin linç girişimine maruz kaldıklarını anlatan Angün,
“Geçtiğimiz hafta futbol tarihine kara bir leke olarak girecek olaylar yaşandı. Konuk olduğumuz ve kardeş bildiğimiz Silopispor’un sahasında adeta linç girişimine maruz kaldık. Sahaya alınmaları yasak olan taraftarların da desteğiyle Silopispor futbolcu ve yöneticilerin saldırısına uğradık. 11 futbolcumuz çeşitli yerlerinden yaralandı. Futbol Federasyonu’na yaşanan olaylara ilişkin belge ve görüntüleri ulaştıracağız. Darp edilen futbolcularımızın da darp raporlarını federasyona sunacağız. Umuyorum ki futbola yakışmayan bu tür görüntüler bir daha yaşanmaz. Onların yerine biz utandık.” dedi.
Kurtalanspor’un başarısı için büyük çaba sarf ettiklerini aktaran Angün,
“Önümüzde Güroymakspor maçı var. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Güroymakspor karşılaşmasını kazanarak yolumuza devam etmektir. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.