Kurtalanspor hazırlıklarını sürdürüyor

Spor 07.06.2021 - 09:18, Güncelleme: 07.06.2021 - 09:18 2102+ kez okundu.
 

Kurtalanspor hazırlıklarını sürdürüyor

2020 - 2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Kurtalanspor, Güroymakspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, önümüzdeki Pazar günü Güroymakspor’u sahasında konuk edecek.Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, uzun bir sürenin ardından ligin başlayacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirtti.Sezona bay olarak başladıklarını aktaran Angün şunları söyledi,“TFF’nin liglerin başlama tarihini açıklamasından sonra hazırlıklarımıza başladık. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda transferlerimizi yaptık, sezon başı hazırlık çalışmalarımızın son etabını gerçekleştiriyoruz. Fikstür gereği sezona bay olarak başlayacağız. İkinci maçımızı Bitlis ekibi Güroymakspor’u sahamızda konuk edeceğiz. İlk maçımızda galip gelerek lige hızlı bir başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.
2020 - 2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Kurtalanspor, Güroymakspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Kurtalanspor, önümüzdeki Pazar günü Güroymakspor’u sahasında konuk edecek.
Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, uzun bir sürenin ardından ligin başlayacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirtti.
Sezona bay olarak başladıklarını aktaran Angün şunları söyledi,
“TFF’nin liglerin başlama tarihini açıklamasından sonra hazırlıklarımıza başladık. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda transferlerimizi yaptık, sezon başı hazırlık çalışmalarımızın son etabını gerçekleştiriyoruz. Fikstür gereği sezona bay olarak başlayacağız. İkinci maçımızı Bitlis ekibi Güroymakspor’u sahamızda konuk edeceğiz. İlk maçımızda galip gelerek lige hızlı bir başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.