USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün’den açıklama

Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün’den açıklama

Kurtalanspor Kulübü Başkanı Fırat Angün, Kurtalanspor’un Play out mağlubiyetinin ardından bir açıklama yaptı.

Angün gazetemize yaptığı açıklamada, yaklaşık 5 yıldır Kurtalanspor’un başkanlığını gururla yaptığını söyledi.

Kısıtlı imkanlara rağmen hiç bir kurumun desteği olmadan kendi çabalarıyla kulübü bu noktaya getirdiğini aktaran Angün,

“Tüm olumsuzluklara rağmen, bu süreç Hayatımın en özel 5 yılı oldu. Özellikle bu sezon başı yaşanan tatsız olayları bir türlü atlatıp konsantre olamadık. Yine de mazeretlere sığınmadan sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koyduk. Yılmadan pes etmeden ayağa kalkmaya çalıştık ama başaramadık. Son 7-0 Mardin mağlubiyeti, kafa olarak bizi küme düşürdü.

Tüm bu süreçte benimle olan değerli yönetici arkadaşlarıma, fedakar hocam Cüneyt Yılmaz’a, bu 5 yıllık süreçte bizimle gönülden ter döken futbolcu kardeşlerime, değerli sponsorlarımıza ve en çokta cefayı çeken, takıma gönülden bağlı taraftarlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizlere minnettarım beraber sevindik, beraber üzüldük. Her türlü sıkıntıya rağmen bizimle yüreği atanlar haklarını helal etsinler. Her zaman kulübün menfaatlerini gözettim. Bu nedenle bir sürü kırgınlık oldu.

Benim için Kurtalanspor menfaati her şeyin üzerindedir. Kulübün bir lirasına tamah etmedik. Bütün gelir giderimiz kayıt altındadır. İsteyen herkes gelip inceleyebilir ve hesabını sorabilir.” dedi.

Kayabağlar Gençlikspor maçında kötü oynadıkları için takımın küme düştüğünü belirten Angün sözlerini şöyle sürdürdü,

“En nihayetinde dün oynadığımız baraj maçını ise takım olarak çok kötü oynadık. Hak ettiğimiz mağlubiyeti aldık. Bizden daha çok istekli, arzulu, maça hazırlanan Kayabağlar Gençlik Sporu tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon ilimizi Bal’da başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Başarılar diliyorum. Özünde kazanan Kurtalan oldu.

Anlatılacak o kadar çok şey var ama sözü de fazla uzatmadan Kurtalanspor camiasından özür diliyorum. Başarı takımın olsa da başarısızlığın sorumluluğu benimdir. Gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Hakhınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ