Kurtalanspor taraftarından çağrı

Spor 08.08.2021 - 20:40, Güncelleme: 08.08.2021 - 20:40 2293+ kez okundu.
 

Kurtalanspor taraftarından çağrı

Kurtalanspor taraftarları,takımlarına destek çağrısında bulundu.
Kurtalanspor taraftarları sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımda, Kurtalanspor’a destek çağrısında bulundu.Paylaşımda şu ifadelere yer verildi,“Kurtalanspor her yönüyle Kurtalan’ın gençlerinin tek idol aktif bir spor kulübü olmaksızın Türkiye çapında bilinen bir futbol kulübüdür. Şimdi gelinen noktada Kurtalanspor yönetim belirsizliği yaşamaktadır. Tüm kulüpler hazırlık ve transfer çalışmalarına başlamışken Kurtalanspor belirsizliğini koruyor. Hiç kimsenin bu duruma bir el atıp çaba göstermediğini de anlamış değiliz.Temennimiz şu ki liglerin başlamasına az süre zaman kalmışken Kurtalanspor'a yardım eli uzatmalarıdır. Kurtalanspor tarih olmasın tarih'e gömülmesin tarih ve tarihlere imza atsın”
Kurtalanspor taraftarları,takımlarına destek çağrısında bulundu.

Kurtalanspor taraftarları sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımda, Kurtalanspor’a destek çağrısında bulundu.
Paylaşımda şu ifadelere yer verildi,
“Kurtalanspor her yönüyle Kurtalan’ın gençlerinin tek idol aktif bir spor kulübü olmaksızın Türkiye çapında bilinen bir futbol kulübüdür. Şimdi gelinen noktada Kurtalanspor yönetim belirsizliği yaşamaktadır. Tüm kulüpler hazırlık ve transfer çalışmalarına başlamışken Kurtalanspor belirsizliğini koruyor. Hiç kimsenin bu duruma bir el atıp çaba göstermediğini de anlamış değiliz.
Temennimiz şu ki liglerin başlamasına az süre zaman kalmışken Kurtalanspor'a yardım eli uzatmalarıdır.
Kurtalanspor tarih olmasın tarih'e gömülmesin tarih ve tarihlere imza atsın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.