Kurtalanspor’a 19 yeni transfer

Spor 28.08.2022 - 19:11, Güncelleme: 28.08.2022 - 19:11 1919+ kez okundu.
 

Kurtalanspor’a 19 yeni transfer

Sezona fırtına gibi başlayan Kurtalanspor 12 transferi renklerine bağladı. İç transferde ise 7 sporcuyla anlaşıldı.
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Takıma 12 yeni transfer yapıldığını aktaran Kulüp Başkanı Faris Akgül, iç transferde ise 7 sporcuyla anlaştıklarını söyledi.Transferlerin süreceğini belirten Akgül, 6 futbolcunun daha transfer edileceğini belirterek,“3. Lige çıkma hedefimize ulaşmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Siirt İl özel idareden kaleci Ahmet Taş, Şilespor’dan Ömer Buğdaycı, Ayvalıkspor’dan Emre Azim, Ağrı Doğubeyazıtspor’dan Hamza Alkan, Şırnakspor’dan Feyyaz Alış, Siverekspor’dan Abdullah Orak, Ağrı Doğubeyazıt’tan Sabrican Nazlı ve Akif Şahin, Bağlar Belediyespor’dan Emircan Şaşma, Çınar Belediyespor’dan Kadir Demir, Karadeniz Ereğli’den Murat Güneş ve Efsane Diyarbakırspor’dan Ömer Akar’ı renklerimize bağladı. İç transferde ise 7 sporcumuzu kulübümüze transfer ettik. Ligin iddialı bir başlangıç yapacak kadromuzu oluşturuyoruz. Önümüzdeki süreçte 6 futbolcu daha transfer ederek eksiklerimizi tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Sezona fırtına gibi başlayan Kurtalanspor 12 transferi renklerine bağladı. İç transferde ise 7 sporcuyla anlaşıldı.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcimiz Kurtalanspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Takıma 12 yeni transfer yapıldığını aktaran Kulüp Başkanı Faris Akgül, iç transferde ise 7 sporcuyla anlaştıklarını söyledi.
Transferlerin süreceğini belirten Akgül, 6 futbolcunun daha transfer edileceğini belirterek,
“3. Lige çıkma hedefimize ulaşmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Siirt İl özel idareden kaleci Ahmet Taş, Şilespor’dan Ömer Buğdaycı, Ayvalıkspor’dan Emre Azim, Ağrı Doğubeyazıtspor’dan Hamza Alkan, Şırnakspor’dan Feyyaz Alış, Siverekspor’dan Abdullah Orak, Ağrı Doğubeyazıt’tan Sabrican Nazlı ve Akif Şahin, Bağlar Belediyespor’dan Emircan Şaşma, Çınar Belediyespor’dan Kadir Demir, Karadeniz Ereğli’den Murat Güneş ve Efsane Diyarbakırspor’dan Ömer Akar’ı renklerimize bağladı. İç transferde ise 7 sporcumuzu kulübümüze transfer ettik. Ligin iddialı bir başlangıç yapacak kadromuzu oluşturuyoruz. Önümüzdeki süreçte 6 futbolcu daha transfer ederek eksiklerimizi tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.