Kurtalanspor’a 5 yeni transfer

Spor 09.01.2022 - 21:23, Güncelleme: 09.01.2022 - 21:23 2513+ kez okundu.
 

Kurtalanspor’a 5 yeni transfer

Bölgesel Amatör Ligi Temsilcimiz Kurtalanspor, lige verilen arada 5 yeni transfer gerçekleştirdi.
Bölgesel Amatör Ligi Temsilcimiz Kurtalanspor, lige verilen arada 5 yeni transfer yaparak ikinci yarıya iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.Takımın ilk yarıda iyi bir futbol sergileyemediğini belirten Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, takıma 5 transfer gerçekleştirdiklerini söyledi.Lige ara verilmesiyle transfer fırsatı yakaladıklarını ifade eden Angün,“Abdullah Demir, Özgür Çobas, Hasan Özlük, Samet Tuncay ve Apo Tuncay’ı takımımızın renklerine bağladık. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takıma 3 yeni futbolcu alımı için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Görüşmeler sonuçlandığında kamuoyu ile paylaşacağız. Takımımıza maddi manevi desteklerde bulunan Sayın Kaymakamımız Çağlar Tekin’e Kurtalanspor kulübü ve ailesi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Bölgesel Amatör Ligi Temsilcimiz Kurtalanspor, lige verilen arada 5 yeni transfer gerçekleştirdi.

Bölgesel Amatör Ligi Temsilcimiz Kurtalanspor, lige verilen arada 5 yeni transfer yaparak ikinci yarıya iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
Takımın ilk yarıda iyi bir futbol sergileyemediğini belirten Kurtalanspor Kulüp Başkanı Fırat Angün, takıma 5 transfer gerçekleştirdiklerini söyledi.
Lige ara verilmesiyle transfer fırsatı yakaladıklarını ifade eden Angün,
“Abdullah Demir, Özgür Çobas, Hasan Özlük, Samet Tuncay ve Apo Tuncay’ı takımımızın renklerine bağladık. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takıma 3 yeni futbolcu alımı için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Görüşmeler sonuçlandığında kamuoyu ile paylaşacağız. Takımımıza maddi manevi desteklerde bulunan Sayın Kaymakamımız Çağlar Tekin’e Kurtalanspor kulübü ve ailesi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.