Kurtalanspor’dan destek çağrısı

Spor 03.10.2021 - 21:57, Güncelleme: 03.10.2021 - 21:57 1255+ kez okundu.
 

Kurtalanspor’dan destek çağrısı

Kurtalanspor yönetimi, takımın içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle sporseverlere kulübe destek olmaları çağrısında bulundu
Kurtalanspor yönetiminden yapılan açıklamada, Kurtalan’ın en köklü spor kulübü olan Kurtalanspor’a destek olunması gerektiği belirtildi.Kulüpten yapılan açıklamada,“3 ay önce yönetim olarak görevi bırakmış ve takımı sahiplenme çağrısı yapmıştık ama ne yazık ki takımı sahiplenen kimse çıkmadı. Takımı ilçe dışına çıkarmak İçin gelen teklifleri ise kabul etmedik. Lige katılım payını yatırıp yine ilçenin önde gelenlerine ve iş adamlarına çağrıda bulunduk ‘buyrun takımı alın ‘ diye çağrı yaptık, maç takvimin başlamasına bir ay kalmış olmasına rağmen kimseden ses çıkmadı.Bu durumda gençlerimizin ve taraftarlarımızın yoğun ısrarları sonucu Kurtalanspor’umuzu sahipsiz bırakmaya vicdanımız el vermedi, Kurtalansporun tarih olmasına gönlümüz razı olmadı.Yine ve yeniden diyerek menfaatsiz, çıkarsız ve koşulsuz bir şekilde Kurtalansporumuza sahip çıkmak için dostlarımızı kırmadık. Kurtalanspor sahipsiz değil diyerek, kolları sıvayıp, yönetimi oluşturup tekrar Kurtalansporu hak ettiği noktada tutmak canla başla çalışacağız. Yardım kampanyaları düzenleyerek bütçemizi belirleyip ona göre teknik heyeti yönetimle değerlendirerek yol haritamızı belirleyeceğiz. Sonrasında ise maddi imkanlara göre transfer politikamızı belirleyeceğiz. Bu süreçte herkesin Kurtalanspor’a sahip çıkması gerekir. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak kabul ettiğimiz göreve lütfen herkes sahip çıksın. Bu iş sadece bizimle olmuyor, hepinizin desteğine ihtiyacımız var çünkü başka Kurtalanspor yok. Şimdiden camiamıza hayırlı olsun. İnşallah özlediğimiz 3. Lig sevdamıza bu sene ulaşırız.Tüm bunların yanı sıra yönetim çağrımız hala geçerlidir ve Kurtalansporumuz’a hak ettiği değeri gösterecek taliplilere her zaman kapımız açıktır. Ayrıca yönetimde yer almak isteyenlere de kapımız açıktır.” denildi.
Kurtalanspor yönetimi, takımın içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle sporseverlere kulübe destek olmaları çağrısında bulundu

Kurtalanspor yönetiminden yapılan açıklamada, Kurtalan’ın en köklü spor kulübü olan Kurtalanspor’a destek olunması gerektiği belirtildi.
Kulüpten yapılan açıklamada,
“3 ay önce yönetim olarak görevi bırakmış ve takımı sahiplenme çağrısı yapmıştık ama ne yazık ki takımı sahiplenen kimse çıkmadı. Takımı ilçe dışına çıkarmak İçin gelen teklifleri ise kabul etmedik. Lige katılım payını yatırıp yine ilçenin önde gelenlerine ve iş adamlarına çağrıda bulunduk ‘buyrun takımı alın ‘ diye çağrı yaptık, maç takvimin başlamasına bir ay kalmış olmasına rağmen kimseden ses çıkmadı.
Bu durumda gençlerimizin ve taraftarlarımızın yoğun ısrarları sonucu Kurtalanspor’umuzu sahipsiz bırakmaya vicdanımız el vermedi, Kurtalansporun tarih olmasına gönlümüz razı olmadı.
Yine ve yeniden diyerek menfaatsiz, çıkarsız ve koşulsuz bir şekilde Kurtalansporumuza sahip çıkmak için dostlarımızı kırmadık. Kurtalanspor sahipsiz değil diyerek, kolları sıvayıp, yönetimi oluşturup tekrar Kurtalansporu hak ettiği noktada tutmak canla başla çalışacağız. Yardım kampanyaları düzenleyerek bütçemizi belirleyip ona göre teknik heyeti yönetimle değerlendirerek yol haritamızı belirleyeceğiz. Sonrasında ise maddi imkanlara göre transfer politikamızı belirleyeceğiz. Bu süreçte herkesin Kurtalanspor’a sahip çıkması gerekir. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak kabul ettiğimiz göreve lütfen herkes sahip çıksın. Bu iş sadece bizimle olmuyor, hepinizin desteğine ihtiyacımız var çünkü başka Kurtalanspor yok. Şimdiden camiamıza hayırlı olsun. İnşallah özlediğimiz 3. Lig sevdamıza bu sene ulaşırız.
Tüm bunların yanı sıra yönetim çağrımız hala geçerlidir ve Kurtalansporumuz’a hak ettiği değeri gösterecek taliplilere her zaman kapımız açıktır. Ayrıca yönetimde yer almak isteyenlere de kapımız açıktır.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.