Öğrenciler Romanya ve Belçika’da staj yaptı

Güncel 11.07.2022 - 14:10, Güncelleme: 11.07.2022 - 14:10 1652+ kez okundu.
 

Öğrenciler Romanya ve Belçika’da staj yaptı

Erasmus Projesi ile Romanya ve Belçika’da giden öğrenciler yurda dönüş yaptı.
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Projesi kapsamında iki grup öğrenci ve öğretmenler eğitimlerini tamamlayarak Romanya ve Belçika’dan yurda dönüş yaptı.Geriatrik Rehabilitasyon İle Hasta ve Yaşlı Bakımı Uygulama Stajı'' adlı Erasmus projesi kapsamında Kurtalan Fatıma Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakımı Bölümünden 19 öğrenci ve 4 öğretmen Romanya ve Belçika'ya gitti. İlk grup öğrenci 1-14 Mart 2020 tarihlerinde stajlarını tamamlamıştı. Pandemi tedbirlerinin gevşetilmesiyle ikinci grup öğrencinin stajlarını yapmalarının ardından proje tamamlanmış oldu.
Erasmus Projesi ile Romanya ve Belçika’da giden öğrenciler yurda dönüş yaptı.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği Akreditasyon Projesi kapsamında iki grup öğrenci ve öğretmenler eğitimlerini tamamlayarak Romanya ve Belçika’dan yurda dönüş yaptı.
Geriatrik Rehabilitasyon İle Hasta ve Yaşlı Bakımı Uygulama Stajı'' adlı Erasmus projesi kapsamında Kurtalan Fatıma Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakımı Bölümünden 19 öğrenci ve 4 öğretmen Romanya ve Belçika'ya gitti. İlk grup öğrenci 1-14 Mart 2020 tarihlerinde stajlarını tamamlamıştı. Pandemi tedbirlerinin gevşetilmesiyle ikinci grup öğrencinin stajlarını yapmalarının ardından proje tamamlanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.