Öğrencilerden örnek davranış

Güncel 26.02.2023 - 20:07, Güncelleme: 26.02.2023 - 20:07 1831+ kez okundu.
 

Öğrencilerden örnek davranış

Kurtalan’da ilkokul öğrencileri biriktirdikleri parayı depremzedelere bağışladı.
Kurtalan ilçesinde Albayrak İlkokulu öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara destek olmak için biriktirdikleri harçlıklarını Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’e teslim ettiler. Öğrencileri makamında kabul eden Tekin, bu duyarlı davranışlarından dolayı minik öğrencilere teşekkür ederek, yardımseverlik ve paylaşma duygularının örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu. Minik öğrencilerin depremzedelere destek amacıyla biriktirdikleri 2 bin 504 TL AFAD'ın resmi hesabına yatırıldı.
Kurtalan’da ilkokul öğrencileri biriktirdikleri parayı depremzedelere bağışladı.

Kurtalan ilçesinde Albayrak İlkokulu öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara destek olmak için biriktirdikleri harçlıklarını Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Çağlar Tekin’e teslim ettiler.

Öğrencileri makamında kabul eden Tekin, bu duyarlı davranışlarından dolayı minik öğrencilere teşekkür ederek, yardımseverlik ve paylaşma duygularının örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu.

Minik öğrencilerin depremzedelere destek amacıyla biriktirdikleri 2 bin 504 TL AFAD'ın resmi hesabına yatırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.