Öğrencinin pizza hayali gerçekleştirildi

Güncel 05.02.2023 - 23:15, Güncelleme: 05.02.2023 - 23:15 2292+ kez okundu.
 

Öğrencinin pizza hayali gerçekleştirildi

Kurtalan’a bağlı Kayabağlar beldesinde bir öğrencinin pizza hayali gerçekleştirildi.
Kurtalan’a bağlı Kayabağlar İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri yaptıkları bir mektup çalışmasıyla, öğrencilerin hayallerinin ne olduğunu yazmalarını istedi. Bir öğrencinin yazdığı mektupta pizza hayalini öğrenen okul idarecileri okulun tüm öğrencilerine Siirt’te bir Avm’de pizza ikramında bulundu. Okul Müdürü Gülcan Çelik, düzenlenen etkinlikte 60 öğrenciye pizza ikramında bulunduklarını söyledi. Öğrencilerin hayalleri ile ilgili bir mektup çalışmasıyla bir öğrencinin pizza yemek istediği yazması üzerine tüm öğrencilere pizza ikramında bulunduklarını aktaran Çelik, “Bir öğrencimizin hayali üzerine tüm öğrencilerimizi kapsayacak bir etkinlik düzenledik. Bu çalışmalarda öğrenci ve öğretmenlerimizin bağı daha da güçleniyor. Sosyal yönden gelişimlerini sağlıyor ve çocukların gözünden hayata bakmamızı sağlıyor. Tüm çabamız gelecek neslimizi çok daha iyi bir seviyede eğitmek. Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerine Kıymetli bağışçımız sayın Gönül Ay hanımefendiye ve Beldemizin Belediye başkanı Sayın Salim Seven’e bizi yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faysel Polat’a şükranlarımızı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.
Kurtalan’a bağlı Kayabağlar beldesinde bir öğrencinin pizza hayali gerçekleştirildi.

Kurtalan’a bağlı Kayabağlar İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri yaptıkları bir mektup çalışmasıyla, öğrencilerin hayallerinin ne olduğunu yazmalarını istedi. Bir öğrencinin yazdığı mektupta pizza hayalini öğrenen okul idarecileri okulun tüm öğrencilerine Siirt’te bir Avm’de pizza ikramında bulundu.

Okul Müdürü Gülcan Çelik, düzenlenen etkinlikte 60 öğrenciye pizza ikramında bulunduklarını söyledi.

Öğrencilerin hayalleri ile ilgili bir mektup çalışmasıyla bir öğrencinin pizza yemek istediği yazması üzerine tüm öğrencilere pizza ikramında bulunduklarını aktaran Çelik,

“Bir öğrencimizin hayali üzerine tüm öğrencilerimizi kapsayacak bir etkinlik düzenledik. Bu çalışmalarda öğrenci ve öğretmenlerimizin bağı daha da güçleniyor. Sosyal yönden gelişimlerini sağlıyor ve çocukların gözünden hayata bakmamızı sağlıyor. Tüm çabamız gelecek neslimizi çok daha iyi bir seviyede eğitmek. Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerine Kıymetli bağışçımız sayın Gönül Ay hanımefendiye ve Beldemizin Belediye başkanı Sayın Salim Seven’e bizi yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faysel Polat’a şükranlarımızı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.