Okul müdürleri toplandı

Güncel 31.01.2021 - 21:51, Güncelleme: 31.01.2021 - 21:51 1626+ kez okundu.
 

Okul müdürleri toplandı

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, Ortaöğretim okullarında görev yapan okul müdürleri ile Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir araya geldi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Politikaları, Destekleme, Yetiştirme Kursları, Okul Güvenliği ile ilgili çalışmalar, Öğrenci başarılarının üst düzeye çıkarılması, Stratejik Plan Güncellemeleri, Çeşitli virüs ve salgın hastalıklara karşı alınacak önlemler ele alında. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, EBA'nın içerik yönünden genişletildiğine değinerek, öğretmenlerin, EBA kullanımını artırmaya çalışılması gerektiğini belirtti.  
Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, Ortaöğretim okullarında görev yapan okul müdürleri ile Kurtalan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Politikaları, Destekleme, Yetiştirme Kursları, Okul Güvenliği ile ilgili çalışmalar, Öğrenci başarılarının üst düzeye çıkarılması, Stratejik Plan Güncellemeleri, Çeşitli virüs ve salgın hastalıklara karşı alınacak önlemler ele alında.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, EBA'nın içerik yönünden genişletildiğine değinerek, öğretmenlerin, EBA kullanımını artırmaya çalışılması gerektiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.