Okullar dezenfekte edildi

Güncel 13.09.2021 - 01:29, Güncelleme: 13.09.2021 - 01:29 2573+ kez okundu.
 

Okullar dezenfekte edildi

Siirt Belediyesince okullar dezenfekte ediliyor.
Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Fırat Toprak, öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda eğitimlerini sürdürmesi için okulların dezenfekte edildiğini söyledi. Geçen haftadan bu yana her gün birkaç okulun gözden geçirildiğini belirten Toprak, "Saat 16.00'dan sonra öğrencilerin toplu olarak kullandıkları sınıf, koridor, yemekhane, konferans salonu, tuvalet ve diğer kullanım alanları dezenfekte ediyor. Çalışmalar tüm ekiplerle aksatılmadan devam ettirilecek." dedi.
Siirt Belediyesince okullar dezenfekte ediliyor.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Fırat Toprak, öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda eğitimlerini sürdürmesi için okulların dezenfekte edildiğini söyledi.

Geçen haftadan bu yana her gün birkaç okulun gözden geçirildiğini belirten Toprak, "Saat 16.00'dan sonra öğrencilerin toplu olarak kullandıkları sınıf, koridor, yemekhane, konferans salonu, tuvalet ve diğer kullanım alanları dezenfekte ediyor. Çalışmalar tüm ekiplerle aksatılmadan devam ettirilecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.