Pervari Ziraat Odası Başkanı Diken, Güven Tazeledi

Güncel 05.02.2023 - 23:11, Güncelleme: 05.02.2023 - 23:11 2138+ kez okundu.
 

Pervari Ziraat Odası Başkanı Diken, Güven Tazeledi

Pervari Ziraat Odası Başkanlığına İzettin Diken, yeniden seçildi.
Oda binasında gerçekleştirilen 6. olağan genel kurula, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile delegeler katıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde Diken, güven tazeledi. Diken, 12 yıldır oda başkanlığı görevini lakıyla yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, delegelere ve katılımcılara teşekkür etti. Pervari ilçesinde tarım ve hayvancılığın daha da geliştirilmesi ve çiftçilerimizin her türlü haklarını korumak için büyük bir çaba harcadıklarını kaydeden Diken, “Seçimi güven ve huzur ortamında tek liste ile gerçekleştirdik. Çiftçilerimizin bize göstermiş olduğu teveccüh için çok teşekkür ediyoruz. Bu seçim sonuçlarının başta ülkemiz olmak üzere Siirt’imize ve Pervari ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Diken, Önümüzdeki dönemde şehrimizin marka ürünü Pervari Karakovan Balı’nın hak ettiği değeri görmesi için daha çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Pervari Ziraat Odası Başkanlığına İzettin Diken, yeniden seçildi.

Oda binasında gerçekleştirilen 6. olağan genel kurula, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile delegeler katıldı.

Tek listeyle gerçekleştirilen seçimde Diken, güven tazeledi.

Diken, 12 yıldır oda başkanlığı görevini lakıyla yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, delegelere ve katılımcılara teşekkür etti.

Pervari ilçesinde tarım ve hayvancılığın daha da geliştirilmesi ve çiftçilerimizin her türlü haklarını korumak için büyük bir çaba harcadıklarını kaydeden Diken, “Seçimi güven ve huzur ortamında tek liste ile gerçekleştirdik. Çiftçilerimizin bize göstermiş olduğu teveccüh için çok teşekkür ediyoruz. Bu seçim sonuçlarının başta ülkemiz olmak üzere Siirt’imize ve Pervari ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Diken, Önümüzdeki dönemde şehrimizin marka ürünü Pervari Karakovan Balı’nın hak ettiği değeri görmesi için daha çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.