Şampiyon altınla ödüllendirildi

Spor 18.09.2022 - 21:02, Güncelleme: 18.09.2022 - 21:02 2449+ kez okundu.
 

Şampiyon altınla ödüllendirildi

Avrupa Paralimpik Oyunları’nda şampiyon olan Milli sporcu altınla ödüllendirildi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na kota puanı veren IBSA Judo Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanan milli sporcumuz Abdurrahim Özalp’ı altınla ödüllendirerek, tebrik etti.Vali Hacıbektaşoğlu, 30 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Cagliari kentinde gerçekleşen ve Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na kota puanı veren IBSA Judo Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsilen şampiyonaya katılan ve altın madalya kazanan ilimiz sporcusu Abdürrahim Özalp’ı altınla ödüllendirdi.Vali Hacıbektaşoğlu, milli sporcumuz Abdürrahim Özalp, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Antrenör Selami Ünal’ı Siirt Belediyesindeki makamında kabul etti.Milli Sporcu Özalp ile bir süre sohbet ederek, başarılarından dolayı kendisini kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Ülkemizi ve ilimizi uluslararası şampiyonada büyük bir başarıyla temsil ederek, bizlere büyük bir sevinç ve gurur yaşatan milli sporcumuz Abdürrahim Özalp kardeşimizi, Antrenör Selami Ünal ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.Vali Hacıbektaşoğlu şampiyonada Avrupa şampiyonu olan Erkek Judo Milli Takımını da kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.Milli sporcu Abdürrahim Özalp ise madalya kazanmasında kendisine destek olanların büyük payı olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti.Özalp, daha büyük başarılar kazanmak için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.Ziyarette, Vali Yardımcısı Fatih Kurt, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ta hazır bulundu.
Avrupa Paralimpik Oyunları’nda şampiyon olan Milli sporcu altınla ödüllendirildi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na kota puanı veren IBSA Judo Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazanan milli sporcumuz Abdurrahim Özalp’ı altınla ödüllendirerek, tebrik etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, 30 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Cagliari kentinde gerçekleşen ve Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na kota puanı veren IBSA Judo Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsilen şampiyonaya katılan ve altın madalya kazanan ilimiz sporcusu Abdürrahim Özalp’ı altınla ödüllendirdi.
Vali Hacıbektaşoğlu, milli sporcumuz Abdürrahim Özalp, Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Antrenör Selami Ünal’ı Siirt Belediyesindeki makamında kabul etti.
Milli Sporcu Özalp ile bir süre sohbet ederek, başarılarından dolayı kendisini kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Ülkemizi ve ilimizi uluslararası şampiyonada büyük bir başarıyla temsil ederek, bizlere büyük bir sevinç ve gurur yaşatan milli sporcumuz Abdürrahim Özalp kardeşimizi, Antrenör Selami Ünal ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu şampiyonada Avrupa şampiyonu olan Erkek Judo Milli Takımını da kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.
Milli sporcu Abdürrahim Özalp ise madalya kazanmasında kendisine destek olanların büyük payı olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti.
Özalp, daha büyük başarılar kazanmak için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Ziyarette, Vali Yardımcısı Fatih Kurt, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ta hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.