Sevgi evlerinde kalan çocuklar macera parkında moral buldu

Güncel 10.09.2021 - 21:25, Güncelleme: 10.09.2021 - 21:25 1528+ kez okundu.
 

Sevgi evlerinde kalan çocuklar macera parkında moral buldu

Siirt'te sevgi evlerinde kalan çocuklar macera parkında keyifli zaman geçirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocuklar, Siirt Belediyesinin ev sahipliğinde Kızlar Tepesi Sosyal Tesisleri Macera Parkı'nda düzenlenen etkinlikte ağırlandı.Çocuklarla bir araya gelen Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, çocukların macera parkı oyun gruplarında gönüllerince eğlenerek keyifli zaman geçirdiklerini belirtti.Etkinliğe ilgili kurum yetkilileri katıldı.
Siirt'te sevgi evlerinde kalan çocuklar macera parkında keyifli zaman geçirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde kalan çocuklar, Siirt Belediyesinin ev sahipliğinde Kızlar Tepesi Sosyal Tesisleri Macera Parkı'nda düzenlenen etkinlikte ağırlandı.
Çocuklarla bir araya gelen Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, çocukların macera parkı oyun gruplarında gönüllerince eğlenerek keyifli zaman geçirdiklerini belirtti.
Etkinliğe ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.