Siirt Belediyesinden 2 bin 300 aileye "Hoş geldin bebek" paketi

Güncel 14.11.2021 - 20:26, Güncelleme: 14.11.2021 - 20:26 1953+ kez okundu.
 

Siirt Belediyesinden 2 bin 300 aileye "Hoş geldin bebek" paketi

Siirt'te ailelere, yeni doğan bebekler için hazırlanan 'hoş geldin bebek" paketi dağıtıldı.
Siirt Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Murat Özekinci, kentte 2 bin 300 aileye yeni doğan bebek paketi dağıtıldığını belirtti.Ailelere yönelik çalışmaların devam edeceğini dile getiren Özekinci, şöyle konuştu:"Vatandaşların acı ve sevinçlerine ortak olabilmek amacıyla sosyal sorumluluk projelerimiz sürüyor. Ailelerin maddi durumuna bakılmaksızın doğum raporu ve kimlik fotokopisiyle belediyeye başvuran tüm vatandaşlara bebek paketi dağıtmaya devam edeceğiz." 
Siirt'te ailelere, yeni doğan bebekler için hazırlanan 'hoş geldin bebek" paketi dağıtıldı.

Siirt Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Murat Özekinci, kentte 2 bin 300 aileye yeni doğan bebek paketi dağıtıldığını belirtti.
Ailelere yönelik çalışmaların devam edeceğini dile getiren Özekinci, şöyle konuştu:
"Vatandaşların acı ve sevinçlerine ortak olabilmek amacıyla sosyal sorumluluk projelerimiz sürüyor. Ailelerin maddi durumuna bakılmaksızın doğum raporu ve kimlik fotokopisiyle belediyeye başvuran tüm vatandaşlara bebek paketi dağıtmaya devam edeceğiz." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.