Siirt Emniyet Müdürlüğünden Öğrenci ve Öğretmenlere Yönelik Eğitim

Güncel 10.06.2022 - 09:35, Güncelleme: 10.06.2022 - 09:35 2135+ kez okundu.
 

Siirt Emniyet Müdürlüğünden Öğrenci ve Öğretmenlere Yönelik Eğitim

Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipler öğrenci ve öğretmenlere yönelik eğitimlerine devam ediyor.
Siber Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüklerinde görevli personel tarafından 110 öğrenci ve 10 öğretmene bilgilendirme yapıldı. Molla Halil İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen “Aile Çocuk Eğitim Programı” çerçevesinde; düzenlenen eğitim faaliyetinin ardından okul idaresi tarafından emniyet görevlilerine ‘Teşekkür Sertifikası’ takdim edildi.
Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipler öğrenci ve öğretmenlere yönelik eğitimlerine devam ediyor.

Siber Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüklerinde görevli personel tarafından 110 öğrenci ve 10 öğretmene bilgilendirme yapıldı.

Molla Halil İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen “Aile Çocuk Eğitim Programı” çerçevesinde; düzenlenen eğitim faaliyetinin ardından okul idaresi tarafından emniyet görevlilerine ‘Teşekkür Sertifikası’ takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.