SİİRT HEYETİ, ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Güncel 26.05.2021 - 13:22, Güncelleme: 26.05.2021 - 13:22 1404+ kez okundu.
 

SİİRT HEYETİ, ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyet, Siirt il genelinde yapılan ve yapılacak olan yatırım, proje ve istihdam çalışmalarına yönelik başkent Ankara'da bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.
Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görüşen heyet, kentteki yatırım projelerini görüştü.İçişleri Bakanı Soylu Ziyaret EdildiVali Hacıbektaşoğlu başkanlığındaki heyet ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.Ziyarette Vali Hacıbektaşoğlu, Bakan Soylu’ya Siirt il genelinde yürütülen yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.Kabulden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Soylu, huzur ve kardeşlik şehri Siirt ilimizin sorunlarını ve yatırımlarını yakından takip ettiklerini belirterek, heyete teşekkür etti.Ziyaretin sonunda, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyette Bakan Soylu’ya verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.Kentin Ulaşım ve Alt Yapı Yatırımları Bakan Karaismailoğlu’na AktarıldıVali Hacıbektaşoğlu başkanlığındaki heyet daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.Vali Hacıbektaşoğlu, Bakan Karaismailoğlu’na Siirt il genelinde yürütülen ulaşım, alt ve üst yapı yatırımları ve sorunları hakkında bilgi verdi.Ziyarette, il genelinde yürütülen ulaşım yatırımları ve sorunları ele alındı.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, ziyaretlerinden dolayı Siirt heyetine teşekkür ederek, kentin ulaşım yatırımlarına desteklerin devam edeceğini belitti.İlimiz Ve İlçelerine Yapılacak Spor Komplekslerin Protokolü İmzalandıAnkara’da temaslarını sürdüren heyet daha sonra Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti.Ziyarette, ilimiz merkez, ilçeler ve beldelerde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılacak yatırımların protokolları törenle imzalandı.Vali Hacıbektaşoğlu, İlimize verdikleri destek ve katılardan dolayı katkılardan dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, Siirt halkı adına teşekkür ediyoruz. Bu yatırımların tüm Siirtimize özellikle gençlere ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.Vali Hacıbektaşoğlu, “Heyet halinde, ilimizin sorun ve taleplerini, yürütülen yatırım ve projeleri bakanlıklarımıza ileterek, istişarelerde bulunduk. Amacımız, Siirttimizi daha çok kalkındırmak, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmektir. “ diye konuştu.Siirt heyetinin Ankara'da görüşmelerinin verimli ve başarılı geçtiğini ifade eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de” Medeniyetler diyarı, barış ve kardeşlik şehri Siirt’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. "Amacımız ilimizin daha çok yatırım alması, bundan sonrada bakanlıkların kapısını sürekli aşındıracak ve ilimize daha çok kaynak aktarılmasını sağlayacağız. “Heyet daha sonra İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret etti.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyet, Siirt il genelinde yapılan ve yapılacak olan yatırım, proje ve istihdam çalışmalarına yönelik başkent Ankara'da bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görüşen heyet, kentteki yatırım projelerini görüştü.
İçişleri Bakanı Soylu Ziyaret Edildi
Vali Hacıbektaşoğlu başkanlığındaki heyet ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.
Ziyarette Vali Hacıbektaşoğlu, Bakan Soylu’ya Siirt il genelinde yürütülen yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi.
Kabulden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Soylu, huzur ve kardeşlik şehri Siirt ilimizin sorunlarını ve yatırımlarını yakından takip ettiklerini belirterek, heyete teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyette Bakan Soylu’ya verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Kentin Ulaşım ve Alt Yapı Yatırımları Bakan Karaismailoğlu’na Aktarıldı
Vali Hacıbektaşoğlu başkanlığındaki heyet daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Vali Hacıbektaşoğlu, Bakan Karaismailoğlu’na Siirt il genelinde yürütülen ulaşım, alt ve üst yapı yatırımları ve sorunları hakkında bilgi verdi.
Ziyarette, il genelinde yürütülen ulaşım yatırımları ve sorunları ele alındı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, ziyaretlerinden dolayı Siirt heyetine teşekkür ederek, kentin ulaşım yatırımlarına desteklerin devam edeceğini belitti.
İlimiz Ve İlçelerine Yapılacak Spor Komplekslerin Protokolü İmzalandı
Ankara’da temaslarını sürdüren heyet daha sonra Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti.
Ziyarette, ilimiz merkez, ilçeler ve beldelerde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılacak yatırımların protokolları törenle imzalandı.
Vali Hacıbektaşoğlu, İlimize verdikleri destek ve katılardan dolayı katkılardan dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, Siirt halkı adına teşekkür ediyoruz. Bu yatırımların tüm Siirtimize özellikle gençlere ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.
Vali Hacıbektaşoğlu, “Heyet halinde, ilimizin sorun ve taleplerini, yürütülen yatırım ve projeleri bakanlıklarımıza ileterek, istişarelerde bulunduk. Amacımız, Siirttimizi daha çok kalkındırmak, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükseltmektir. “ diye konuştu.
Siirt heyetinin Ankara'da görüşmelerinin verimli ve başarılı geçtiğini ifade eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de” Medeniyetler diyarı, barış ve kardeşlik şehri Siirt’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. "Amacımız ilimizin daha çok yatırım alması, bundan sonrada bakanlıkların kapısını sürekli aşındıracak ve ilimize daha çok kaynak aktarılmasını sağlayacağız. “
Heyet daha sonra İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.