Siirt Özel İdarespor 3 futbolcuyla anlaştı

Spor 31.01.2021 - 21:35, Güncelleme: 31.01.2021 - 21:35 2346+ kez okundu.
 

Siirt Özel İdarespor 3 futbolcuyla anlaştı

Misli.com 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, 3 futbolcuyla anlaşma imzaladı.
Takımın sportif direktörü Yunus Kılıçvuran, yeni transferlerin takımla idmanlara çıktığını belirtti.Kaleci, sağ ve sol açık ile orta sahaya yapılan transferlerle kadronun güçlendirildiğini dile getiren Kılıçvuran, şunları kaydetti:"Geçen hafta 5 transfer yaptık. Bu haftada da eksikliğini hissettiğimiz mevkilere, yönetim ve teknik heyetin talepleri doğrultusunda 3 futbolcu daha renklerimize katarak takımı güçlendirdik. Yeni transferler antrenmanlara çıktı, yakın zamanda takıma uyum sağlayacaklar. Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız maç öncesi tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hem içerde hem de deplasmanda oynayacağımız maçları kazanarak ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz."
Misli.com 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, 3 futbolcuyla anlaşma imzaladı.

Takımın sportif direktörü Yunus Kılıçvuran, yeni transferlerin takımla idmanlara çıktığını belirtti.
Kaleci, sağ ve sol açık ile orta sahaya yapılan transferlerle kadronun güçlendirildiğini dile getiren Kılıçvuran, şunları kaydetti:
"Geçen hafta 5 transfer yaptık. Bu haftada da eksikliğini hissettiğimiz mevkilere, yönetim ve teknik heyetin talepleri doğrultusunda 3 futbolcu daha renklerimize katarak takımı güçlendirdik. Yeni transferler antrenmanlara çıktı, yakın zamanda takıma uyum sağlayacaklar. Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız maç öncesi tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hem içerde hem de deplasmanda oynayacağımız maçları kazanarak ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.