Siirt'te 220 yataklı öğretmenevi yapılacak

Güncel 22.01.2023 - 21:06, Güncelleme: 22.01.2023 - 21:06 2207+ kez okundu.
 

Siirt'te 220 yataklı öğretmenevi yapılacak

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt'te 220 yataklı öğretmen evi yapılacağını belirtti.
Ören, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun bir süredir gündemde olan yeni Siirt Öğretmenevi'nin 2023 yılı yatırım programına alındığını aktardı. Projenin şehrin çehresini değiştireceğini belirten Ören, "Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i ziyaret ettik. Taleplerimiz arasında bulunan ve uzun zamandır takipçisi olduğumuz 220 yataklı, içinde kongre merkezi, düğün salonu, sauna ve restoran bulunan öğretmenevi Bakanımızın desteğiyle yatırım programına alındı. Proje ilimize hayırlı olsun." dedi.
AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt'te 220 yataklı öğretmen evi yapılacağını belirtti.

Ören, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun bir süredir gündemde olan yeni Siirt Öğretmenevi'nin 2023 yılı yatırım programına alındığını aktardı.

Projenin şehrin çehresini değiştireceğini belirten Ören, "Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i ziyaret ettik. Taleplerimiz arasında bulunan ve uzun zamandır takipçisi olduğumuz 220 yataklı, içinde kongre merkezi, düğün salonu, sauna ve restoran bulunan öğretmenevi Bakanımızın desteğiyle yatırım programına alındı. Proje ilimize hayırlı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.