Siirt'te 90 bin öğrenci karne aldı

Güncel 05.07.2021 - 07:34, Güncelleme: 05.07.2021 - 07:34 2203+ kez okundu.
 

Siirt'te 90 bin öğrenci karne aldı

Siirt'te 2020-2021 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrenciler, karne heyecanı yaşadı.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yüz yüze ve uzaktan eğitimin verildiği Siirt'te 90 bin öğrenci karnelerini alarak tatile girdi. Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Mehmetçik İlkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı. Sınıfları gezen Hacıbektaşoğlu, öğrencilere karnelerini dağıttı, tatilde dilenmeleri ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerden Avzem Gül Kılıçaslan, karne aldığı içi mutlu olduğunu dile getirerek, "Salgın döneminde öğretmen ve arkadaşlarımdan ayrı kalmam beni üzdü. Tatili dinlenerek geçireceğim" dedi. Elif Beren Aşan ise dinlenip kitap okuyacağını, ancak yaz tatilinde arkadaşlarını çok özleyeceğini söyledi.
Siirt'te 2020-2021 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrenciler, karne heyecanı yaşadı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yüz yüze ve uzaktan eğitimin verildiği Siirt'te 90 bin öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Mehmetçik İlkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı.

Sınıfları gezen Hacıbektaşoğlu, öğrencilere karnelerini dağıttı, tatilde dilenmeleri ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Öğrencilerden Avzem Gül Kılıçaslan, karne aldığı içi mutlu olduğunu dile getirerek, "Salgın döneminde öğretmen ve arkadaşlarımdan ayrı kalmam beni üzdü. Tatili dinlenerek geçireceğim" dedi.

Elif Beren Aşan ise dinlenip kitap okuyacağını, ancak yaz tatilinde arkadaşlarını çok özleyeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.