USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Sümer Camisinin yapım çalışması sürüyor

Sümer Camisinin yapım çalışması sürüyor

İnşa süreci devam eden Sümer Camisi alt yapı bağlantıları için Kurtalan Belediyesi Fen İşleri ekibi tarafından çalışma yapıldı.

Kurtalan Belediyesi Fen İşleri ekibi tarafından Sümer Mahallesinde inşaat süreci devam eden Sümer Camisi alt yapı bağlantıları için çalışma başlattı.

Yapılan çalışma kapsamında 30 metre uzunluğunda 2 buçuk metre derinliğinde kanal kazımı gerçekleştirildi. Çalışma hakkında bilgi veren Kurtalan Belediyesi Fen İşleri ekibi personeli olan İbrahim Bulut “Yapımı devam eden Sümer Camisinin alt yapı bağlantılarını sağlamak amacıyla bu gün çalışma başlattık. Çalışma kapsamında 2.5 metre derinlikte 30 metre uzunlukta kanal kazımı gerçekleştirdik. Alt yapı bağlantı çalışmasının yapıldığı alanda daha öne yapılmış olan su hattı, elektrik hattı gibi birçok hat geçişi bulunuyor. Uzman kepçe operatörümüz sayesinde hiçbir bağlantıya zarar vermeden kanal kazı çalışmamızı yaptık.” dedi.

Bulut cami temelinin derinde olmasından dolayı kanal kazısının da derin yapıldığının bilgisini verirken boru hattı döşeme çalışmasından sonra açılan kanalın kapatılarak sokağın araç geçişlerine açılacağını söyledi.

 

(Mehmet Sadık AKSOY)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ