TEGV’den ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ etkinliği

Güncel 27.11.2022 - 21:37, Güncelleme: 27.11.2022 - 21:37 2040+ kez okundu.
 

TEGV’den ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ etkinliği

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Kurtalan Öğrenim Birimi tarafından “Dünya Çocuk Hakları Günü” kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.
Her çocuğun temel hak ve özgürlüklerini savunan ve nitelikli eğitime erişim hakkı için çalışan TEGV, etkinlik noktalarında ve uzaktan atölyelerinde ‘Çocuk Hakları’ konusunda bilinçlendirme çalışması yürütüyor. Bu kapsamda TEGV’in Kurtalan Öğrenim Birimi, “Dünya Çocuk Hakları Günü”nde çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi.Kurtalan öğrenim birimi bahçesinde düzenlenen etkinliğe 40 çocuk ve 20 gönüllü katıldı.Çocuklar etkinlikte gönüllerince eğlenerek çocuk haklarıyla ilgili pankartlar hazırladı.Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren TEGV Kurtalan Birim Sorumlusu Cemal Çelik, Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde birimde bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirtti. Çelik, “Etkinlik kapsamında çocuklar tüm çocuk haklarının maddelerini okuyarak birlikte pankartlar hazırladık. Çeşitli oyunlar oynayarak çocuklar ile birlikte eğlenceli vakit geçirdik. TEGV, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde her çocuğun; Eğitim barınma beslenme sağlık ve oyun oynama hakkı gibi başlıca haklarına vurgu yapılarak, sahip oldukları haklara dikkat çekiyor. Tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Gününü bir kez daha kutlarız” dedi.
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Kurtalan Öğrenim Birimi tarafından “Dünya Çocuk Hakları Günü” kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Her çocuğun temel hak ve özgürlüklerini savunan ve nitelikli eğitime erişim hakkı için çalışan TEGV, etkinlik noktalarında ve uzaktan atölyelerinde ‘Çocuk Hakları’ konusunda bilinçlendirme çalışması yürütüyor. Bu kapsamda TEGV’in Kurtalan Öğrenim Birimi, “Dünya Çocuk Hakları Günü”nde çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi.
Kurtalan öğrenim birimi bahçesinde düzenlenen etkinliğe 40 çocuk ve 20 gönüllü katıldı.
Çocuklar etkinlikte gönüllerince eğlenerek çocuk haklarıyla ilgili pankartlar hazırladı.
Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren TEGV Kurtalan Birim Sorumlusu Cemal Çelik, Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde birimde bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirtti.
Çelik, “Etkinlik kapsamında çocuklar tüm çocuk haklarının maddelerini okuyarak birlikte pankartlar hazırladık. Çeşitli oyunlar oynayarak çocuklar ile birlikte eğlenceli vakit geçirdik. TEGV, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde her çocuğun; Eğitim barınma beslenme sağlık ve oyun oynama hakkı gibi başlıca haklarına vurgu yapılarak, sahip oldukları haklara dikkat çekiyor. Tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Gününü bir kez daha kutlarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.